Jei tavo ūgis mažesnis, gyvenime turi ypatingą misiją!

Jei esi žemesnio ūgio, pripažink - nors kartą gyvenime tikrai kompleksavai dėl to, jog aplink tave vieni aukštaūgiai. Žinoma, bėgant laikui kuo puikiausiai pripranti prie to, jog esi žemesnė nei kiti, o dar ir atrandi savų pliusų!

Jei svajoji apie modelišką ūgį, žinok, jog jis neretai taip pat gali tapti trūkumu. O geriausia yra tai, jog žemaūgės merginos labai dažnai yra įvardinamos kaip laimingesnės ir labiau savimi pasitikinčios! Jei dar tuo abejoji, perskaityk šiuos faktus, kurie įrodys - žemu ūgiu būtina didžiuotis.

1. Tu visuomet būsi žemesnė už vaikiną. Patikėk, aukšto ūgio merginos dažnai išgyvena savotišką desperaciją, ieškodamos už save aukštesnio vaikino. Prancūziškos poros variantas žavi ne kiekvieną... O tu, būdama mažo ūgio, gali būti rami - aplinkui daugybė vaikinų, kurie prieš tave atrodys tikri ąžuolai.

2. Aukšakulniai tau sutverti! Batai aukštais kulnais ne tik puošia pėdą, bet ir suteikia elegantiškumo, be to, tampa puikiu aksesuaru keliaujant į vakarėlius ar mokyklines šventes. Itin aukšto ūgio merginos dažniausiai su pavydo kupinu žvilgsniu žvelgia į tas, kurios gali rinktis batus su aukšta platforma.

3. Tavo kojos tau nekelia nepatogumų. Aukštaūgiai dažniausiai išgyvena kančias, kai jiems reikia įsitaisyti ankštoje mašinoje ar lėktuve - kojas reikia taip sulenkti, jog neretai net paskausta! Mažesnio ūgio merginoms ši bėda negresia, todėl jos kuo puikiausiai įsipatogina.

4. Tu gali lengviau pasislėpti. Žingsniuodama gatve pamatei eksą, kurio nenori matyti akyse? Aukštaūgei pasislėpti žmonių minioje būtų gerokai sudėtingiau nei tau - vos palenki galvą ir tavo buvusysis net nesuuos, jog esi kažkur netoliese.

5. Tau nereikia baimintis durų staktų. Ar žinai, kiek kartų aukšti žmonės varė dievus į medį, kai eidami pro duris galva trenkėsi į durų staktą? Patikėk, tokių atvejų galybė, ypač kai šie užsikalba su draugu ar užsisvajoja. Džiaukis, tau niekada neteks to patirti!

6. Tu visuomet nuotraukos centre. Fotografuojantis su draugais tau nereikia kulniuoti į galą ir užleisti pirmas pozicijas žemesniems žmonėms - tu esi ta, kuri su džiugesiu galės pademonstruoti ilgai rinktą aprangą ar batelius.

7. Tu daugeliui atrodai miela. Tiesa tai, jog mažesnio ūgio žmonės daugeliui atrodo šiltesni nei aukštaūgiai. Daugybė tyrimų pasaulyje teigia šią tiesą, mat aplinkiniai neretai į mažesnio ūgio žmones žiūri kaip į nuoširdesnius ir net darbštesnius!

8. Tu visuomet laikai iškėlusi galvą aukštyn. Tiek realistiškai, tiek metaforiškai - juk tau visada viską reikia stebėti pakėlus smakrą, tad ši gamtos suteikta ypatybė lemia didesnį pasitikėjimą savo jėgomis.

9. Tu visada atrodysi jaunesnė. Kad ir kaip trokštum užaugti, atmink - būdama vyresnė daugelio akimis atrodysi jaunesnė, tad aukštaūgiams beliks tik pavydėti.

10. Žmonės instinktyviai trokšta tave apsaugoti. Nesvarbu, tai būtų tavo mylimas vaikinas, šeimos narys ar naujai sutiktas pažįstamas - daugeliui jų rodosi, jog tokią trapią būtybę kaip tu būtina apsaugoti nuo piktavalių. Džiaukis savo ūgiu!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis