Išsirink 1 iš 7 nuotraukų: tai atskleis, dėl ko šiuo metu negali džiaugtis pilnaverte laime

Nuostabus oras, vasara, visi aplinkui linksminasi, o tavo viduje vyrauja tuštuma? Galbūt yra kažkas, kas tave kankina, tačiau pati nežinai, kas tai yra? Tau pagelbės vokiečių psichologo D. Berrerio vizualinis asmenybinių problemų sprendimo testas.

Nors originaliajame teste pateiktos nuotraukos skiriasi nuo čia naudojamųjų, esmė išlieka ta pati. Tau tereikia pernelyg ilgai nesigilinant peržvelgti fotografijas ir išsirinkti tą nuotrauką, kuri, tavo požiūriu, atspindi tavo dabartinę būseną.

Primename - sprendimas turi būti instinktyvus, todėl neanalizuok kiekvienos nuotraukos reikšmės. Apačioje paskaityk, kas yra tavo vidinių problemų priežastis ir kaip galėtum pati sau pagelbėti.

1 nuotrauka

2 nuotrauka

3 nuotrauka

4 nuotrauka

5 nuotrauka

6 nuotrauka

7 nuotrauka

Jei pasirinkai 1 nuotrauką, tai gali reikšti, jog šiuo metu tavo gyvenime kažko labai stipriai trūksta. gali būti, jog tai yra šeimos, artimų draugų meilė ar supratimas. Šis pasirinkimas reiškia, jog tau žūtbūt reikia su kažkuo pasišnekėti, išsipasakoti, jaustis mylimai.

Jei pasirinkai 2 nuotrauką, tai gali reikšti, jog tavo galimybės šiuo metu yra stipriai apribotos. Gali būti, jog šiuo metu esi nepavydėtinoje situacijoje ar patiri daug streso, todėl tau kaip niekuomet reikia poilsio, ramybės ir atsipalaidavimo. Šis pasirinkimas taip pat signalizuoja, jog tau trūksta gero draugo.

Jei pasirinkai 3 nuotrauką, šis pasirinkimas sako, jog jautiesi turinti nemažai priešų. Taip iš tiesų gali būti, nes esi tapusi apkalbų objektu. Patartina kuo greičiau išsiaiškinti, kas trokšta tau pakenkti, mat vėliau gali būti per vėlu.

Jei pasirinkai 4 nuotrauką, šis pasirinkimas rodo, jog labai norėtum nuslopinti savyje kunkuliuojančius jausmus bei emocijas, tačiau šiuo metu neturi kaip to padaryti. Tau žūtbūt reikėtų išsikrauti - surasti mėgstamą sporto šaką, išmokti atsipalaiduoti, pabūti su geriausiais draugais, šeima.

Jei pasirinkai 5 nuotrauką, šiuo metu lyg ir jautiesi gerai, tačiau viduje kažkas kirba. Neduodančios ramybės mintys, ko gero, susijusios su meilės reikalais. Galbūt tave kažkas vedžioja už nosies? O gal yra linkę skaudinti? Kaip bebūtų, tau vertėtų kuo greičiau apsižvalgyti aplinkui ir nuspręsti, kokius žmones išmesti iš savo gyvenimo.

Jei pasirinkai 6 nuotrauką, ji simbolizuoja, jog šiuo metu kažko intensyviai sieki, tačiau kažkas tau kliudo. Gali būti, jog tau kelią užstoja tau artimi žmonės - įsakinėja, neduoda ramybės įvairiais klausimais, neleidžia tau pasireikšti.

Jei pasirinkai 7 nuotrauką, tikėtina, turi problemų pritampant pasaulyje. Jautiesi kitokia, ne itin mėgstama ir mylima. Tau vertėtų ugdyti pasitikėjimą savimi ir atminti, jog esi vienintelė ir unikali.

Jei pasirinkai 8 nuotrauką, gali būti, jog tavo gyvenime šiuo metu vyrauja didelė tuštuma. Tai gali būti rudens apatija ar nesugebėjimas užmegzti artimo ryšio. Kaip bebūtų, šiuo metu santykiai su artimais tau žmonėmis, ko gero, itin pašliję.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis