Įsidėmėk visam gyvenimui: to vaikinai negali pakęsti, bendraudami su merginomis

Kiekvieno žmogaus bendravimas - individualus. Vieni renkasi tylesnį, ramesnį kontaktą su aplinkiniais, treti smarkiai gestikuliuoja, garsiai bei greitai šneka ir neretai nepalieka vietos įsiterpti. Visgi vienodų bendravimo bei elgsenos subtilybių turi merginos. Deja, kartais jos taip erzina vaikinus, jog šie negali net apsakyti...

Zirzimo

Vaikinai nepakenčia, kai mergina per daug zirzia. Jam nepatink, jeigu jinai jį kontroliuoja, skundžiasi, nuolat kažko reikalauja. Jis irgi nori erdvės ir nemėgsta, kai šnopuoja jam į nugarą. Jei mergina nuolatos yra kažkuo nepatenkinta, moralizuoja ar skundžiasi susiklosčiusia situacija, vaikinas pasijunta tarsi išsunkta citrina. Patikėk, tavo skleidžiamos emocijos vaikinus dar ir kaip veikia...

Kai mergina nevalgo

Visuomenėje tarsi smerkiamos gerą apetitą turinčios merginos, nes paplitusi nuomonė, kad moteris turi būti liesa. Merginos irgi perima šį mąstymą, todėl kartais per pasimatymus nevalgo. Žinokite, jog vaikinai tiesiog dievina valgančias merginas. Tai jiems signalizuoja, jog mergina sveika ir turinti sveikas kūno formas, o ne peržiūvusi mergaičiukė, kurią dažnai ištinka silpnumo priepuoliai.

Per didelio reiklumo

Vaikams nepatinka per daug reiklios merginos, nes joms sunku įtikti ir joms nuolat reikia dėmesio. Jos tikisi, kad jis bus TOBULAS. Tokios merginos varo vaikinus iš proto, nes jų lūkesčiai nerealūs.

Kai mergina per daug išlaidauja

Vaikinai nesupranta, kodėl merginos išleidžia šitiek pinigų drabužiams ir daiktams, kurių joms iš tiesų nereikia. Jei mergina per daug išlaidauja, jam atrodo, kad ji nepasitiki savimi ir bando daiktais užkamšyti spragas. Jis žino, kad pinigus yra kur geriau investuoti.

Kai mergina be priežasties supyksta

Vaikinai nepakenčia, kai mergina supyksta, o jie nesupranta kodėl. Merginos pasyvesnės, jos ne visada pasako, kodėl pyksta. O vaikinams sunku suprasti subtilias jų užuominas.

Kai seka žmones

Merginos puikiai moka surinkti informaciją apie žmones per feisbuką ar kitus šaltinius. Tai – talentas. Vaikinams tai atrodo įspūdinga, keista, bet jie tikrai nenori būti slapta stebimi.

Kai bijo žengti pirmą žingsnį

Merginos dažnai galvoja, kad jas turi išgelbėti princas ant balto žirgo, todėl jos nieko nedaro, tik rymo prie lango ir laukia savo pažadėtojo. Realybėje viskas vyksta kiek kitaip. Ne visi vaikinai yra drąsūs, kitiems reikia ne vienerius metus stengtis, kad pavyktų pakalbinti patikusią merginą. Todėl jei matai, kad tavo simpatija nedrįsta prie tavęs prieiti, ženk pirmą žingsnį pati. Tik atsargiai - nuo įkyruolių net ir bailiai bėga neatsigręždami...

Yra neiniciatyvios

Kas turi imtis iniciatyvos pirmajam bučiniui? Jei manai, kad vaikinas, smarkiai klysti. Jeigu tu vaizduosi ledo karalienę ir manysi, kad leisdama tave pabučiuoti vaikinui dovanoji neregėtą malonę, patariame greitai persigalvoti. Riterių laikai baigėsi, šiandien tiek mes, tiek vaikinai viskam turime lygias teises.

Stokoja komplimentų

Komplimentai turėtų būti abipusis gestas, o ne tik liaupsės tau. Vaikinai - lygiai tokie patys gyvi žmonės, kuriems reikia meilės, užuojautos, paskatinimo ir, žinoma, komplimentų. Nereikia jų aklai girti, tiesiog jei tau patinka vaikino šukuosena, drabužiai, pasakytas juokelis ar išrinktas filmas - netylėk, paglostysi vaikinui savimeilę ir užsidirbsi geros merginos taškų!

Vaidinančios nepasiekiamas

Nenustebsi išgirdusi, kad vaikinai - tikri medžiotojai. Trokštamiausiu jų grobiu tampa nepasiekiamos, išdidžios ir savo vertę žinančios merginos. Tačiau ar koks medžiotojas eitų į mišką, jei žinotų, kad niekada nepavyks sumedžioti trokštamo gyvūno? Lygiai taip mano ir vaikinai. Jei po kurio laiko intensyvaus dėmesio rodymo mergina nerodo net menkiausio susidomėjimo, vaikinas nuleis rankas ir eis ieškoti naujo grobio.

Nepasitikinčios savimi

Nesvarbu, kokią figūrą ar kokio ilgio plaukus turėsi, pats gražiausias tavo bruožas - pasitikėjimas savimi. Mergina, gebanti maskuoti savo trūkumus ir pabrėžti privalumus yra tikra svajonė. Jeigu nerimauji dėl papildomų kilogramų, ar kelių spuogelių ant veido, kovok su jais, tačiau neverkšlenk kiekvienam sutiktam žmogui. Nors vaikinai sako, kad jiems patinka ramios merginos, tačiau giliai širdyje kiekvienas nori šalia savęs turėti stiprią asmenybę su tvirta nuomone.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis