Iš vaikinų perspektyvos: 5 požymiai, jog jis stengiasi tave sužavėti

Net teoriškai neįmanoma išskirti vieno dalyko, kurio norėtų absoliučiai kiekviena mergina. Ir merginų, ir jų norų yra tiesiog per daug. Visgi, pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertas pateikia penkis patarimus vyrams, ko iš jų per pasimatymus tikisi visos merginos.

„Merginos yra žymiai subtilesnės už vaikinus ir iš to, kaip vaikinas elgiasi per pirmuosius pasimatymus, gali gana tiksliai numatyti, koks jis bus partneris. Vyrai nėra tokie jautrūs, todėl pirmieji pasimatymai jiems yra tarsi galvosūkiai. Jie turi atspėti, kaip jiems elgtis, apie ką juokauti, kokiais pasirodyti ir net ar merginos jiems patinka. Todėl per pasimatymus vyrai gali pasirodyti šiek tiek nerangūs ir susikaustę. Kad ir kaip klostytųsi pasimatymas, yra kelios elgesio taisyklės, kurių nevalia pamiršti“, – sako flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas.

Pasirodyk

„Pasirodymas“ yra šiek tiek daugiau nei atvykimas į pasimatymą. Vien būti nepakanka. Reikia bendrauti ir pasistengti atsiskleisti. Vaikinas telefoną turėtų išjungti, žinučių neskaityti, žaidimų nežaisti. Vaikino dėmesys turi suktis apie merginą, su kuria jis susitiko, kad mergina pasijaustų ypatinga.

Šiek tiek pasistenk

Kad ir kaip vaikinas nuspręstų apsirengti pasimatymui, mergina įvertins, jei jis atrodys gražiau nei susitikdamas su draugais. Tai nebūtinai reiškia, kad jis turi dėvėti prabangius rūbus. Visiškai užtenka pasirinkti rūbus, kurie pabrėžia jo privalumus. Nepakenks ir elementari higiena, veido plaukų pataisymas ar susišukavimas. Gali būti, kad mergina jo pastangų nepastebės, bet ji tikrai atkreips dėmesį, jei jis atrodys nevalyvas ar apsileidęs.

Būk atsakingas

Seniai praėjo laikai, kai vaikinai mokėdavo per pasimatymus. Visgi, pirmųjų pasimatymų metu vaikinas bus gerai įvertintas, jei pasiūlys sumokėti už abu. Taip jis rodys, kad vertina merginos savarankiškumą ir laisvę rinktis. Jei mergina paprašo sumokėti už ją, vaikinui tai puiki galimybė parodyti, kad jis moka finansiškai savimi pasirūpinti.

Būk atviras

Pirmojo pasimatymo metu žmonės tik pradeda pažinti vienas kitą. Labai sveikintina, jei vaikinas turi tvirtus įsitikinimus ir vertybes, tačiau atrodo visiškai nepatraukliai, kai nepriima kitokios nuomonės. Griežtas tonas prieš bet kurią žmonių grupę gali sugriauti pasimatymą greičiau nei vaikinas spės pasakyti „Atsiprašau“.

Kas toliau

Net ir po pačių blogiausių pasimatymų, vaikinas turėtų susisiekti su mergina ir padėkoti už kartu praleistą laiką. Taip jis parodo, kad vertina jos pastangas ir laiką. Kartais tai puiki galimybė vienam kito atsiprašyti. Kitais kartais toks veiksmas merginai parodys, kad ji rūpi vaikinui, ir gal net sukurs progą antram pasimatymui.

Tai yra penki dalykai, kurių per pasimatymus norėtų visos merginos, tačiau tai nereiškia, kad jos nori vien tik jų. Geros manieros, nuoširdumas taip pat yra be galo svarbūs. Elkis išmintingai, vadovaukis sveiku protu ir atmink šias penkias taisykles – tai jau tvirtas pagrindas, kad pirmas pasimatymas būtų sėkmingas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis