Idealiausi vardai meilei: šiuos vardus turinčių 8 porų sąjunga pati tvirčiausia

Suderinamumas pagal Zodiako ženklus - tikra atgyvena. Šiuo metu daugelis porų savo sąjungos tvirtumą matuoja pagal vardų reikšmes. Išsiaiškinome, kuriuos vardus turinčios poros yra laikomos pačiomis stabiliausiomis ir labiausiai mylinčiomis. Jei rasi partnerį su šiuo vardu, niekuomet nenusivilsi.

IEVA ir BENAS

Ievos yra ypatingos. Jos spinduliuoja neįtikėtina gerumą ir optimizmą, ko taip stokoja daugelis kitų merginų. Ievos vardas lemia sėkmingą gyvenimą ir gausią šeimą, mat Ieva yra gyvenimo davėja, o tai reiškia, jog šioje žemėje atlieka misiją palikti kuo daugiau palikuonių.

Benas iš italų kalbos reiškia gerai. Tai su visais sutariantys ir optimiškai į pasaulį žvelgiančios asmenybės, kurios tikrai puikiai susikontaktuotų su draugiškosiomis Ievomis. Jų sąjunga bus rimta, galimos net vedybos.

MARIJA ir ARNAS

Marijos vardas reiškia „atkaklioji“. Marija niekuomet nepasiduos ir visada ras išeitį. Marijos apdovanotos nepaprastu natūraliu grožiu, todėl visuomet yra apsuptos gerbėjų.

Arnas iš germanų kabos reiškia erelį. Šį vardą turintys vaikinai yra labai veiklūs, energingi - puikiausiai tinkami Marijoms, dėl kurių simpatijos verta pakovoti. Tai pora, kuri nuolat pyksis, vaidysis, tačiau išlaikys aistrą.

SIMONA ir TADAS

Tai puikių psichologinių gebėjimų turinčios merginos, kurios yra puikios draugės ir mylimosios. Simonos pasižymi tvirtu būdu, puikiu humoro jausmu ir neįtikėtina empatija.

Tado vardas yra širdingumo ir dosnumo simbolis. Tadai - vaikinai, turintys didelę širdį. Kartu su Simona juos suves vienodas požiūris į žmones, geraširdiškumas. Tai nuostabi sąjunga.

VIKTORIJA ir EDGARAS

Viktorijos iš pažiūros - griežtokos bei aršios, tačiau giliai viduje yra švelnios asmenybės, nepripažįstančios tikslų siekimo neatsižvelgiant į padarinius. Šio vardo savininkės yra tikros karjeristės, tačiau prireikus atiduotų viską už šeimą.

Edgarai - be galo sėkmingi vaikinai, kuriuos lydi laimė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Jie Viktorijoms yra tobuli partneriai, mat atitinka sėkmingų vaikinų idealą. Tai puiki, stabili ir tvirta pora.

EDITA ir ROKAS

Editos iš prigimties yra veržlios ir dinamiškos asmenybės, kurios būdingas troškimas daug pasiekti. Jos niekada nenuleidžia rankų, net ir sunkiausiose situacijose randa išeitį, todėl kitų yra vertinamos ir gerbiamos.

Rokai dažniausiai kovingi, greitai užsplieskiantys, todėl Editos juos žavės savo tvirtu būdu ir nuožmia elgsena. Ši sąjunga garantuos ypatingą ryšį, kartu galėsite nuversti kalnus.

DONATA ir ERNESTAS

Donatos vardą turinčios merginos yra tarsi dovanos aplinkiniams - gabios, rūpestingos, pareigingos ir darbščios. Donatos pasižymi puikiais komunikaciniais gebėjimas ir yra be galo gudrios.

Ernestas. Ernestas iš senovės germanų kalbos reiškia rimtas. Tai santūrus, darbštus vaikinas, kuris tobulai tinka barbėms devyndarbėms Donatoms.

JUSTINA ir MARIUS

Daugelis Justinų yra itin valingos bei gebančios kontroliuoti savo gyvenimą taip, jog šis būtų sėkmingas.ustinos neieško pagalbos iš šalies - jos visuomet viską trokšta padaryti pačios.

Vardas Marius kilęs iš romėnų kilmės ir reiškia žodį vyras. Mariai dažniausiai puikiai žino, ko nori iš gyvenimo ir vadovaujasi savo tvirta pozicija. Tai puiki sąjunga Justinoms, kurios iš partnerio trokšta aiškumo ir racionalumo.

AGNĖ ir SIMAS

Agnės vardas iš graikų kalbos reiškia skaisti. Agnės - be galo tyros sielos, geraširdės, tačiau neleidžiančios joms užlipti ant galvos. Nors jų vardas reiškia angeliškumą, tyrumą, Agnių jokiu būdu nepavadinsi naivuolėmis

Agnių gyvenimas verda, kunkuliuoja, todėl dažniausiai kiek ramesnio būdo Simas visuomet bus pasirengęs išklausyti ir padėti avantiūristėms Agnėms. Tai labai skirtingų, tačiau mylinčių žmonių sąjunga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis