Gero nelauk, jei susidursi su vienu iš šių vaikinų tipų

Jausmams neįsakysi ir širdžiai nepaliepsi mylėti to, kuris netraukia fiziškai ar vidiniu pasauliu visiškai skiriasi nuo tavęs. Galbūt todėl didžiausia trauka atsiranda tiems, kurie merginų vienu metu turi tiek daug, kiek kojinių porų spintoje. Neužkibk ant šių vaikinų tipų, nes gali smarkiai nusivilti.

Jei vaikinui rūpi vien intymūs santykiai. Tokio vaikino tipo reikėtų saugotis it bitės įgėlimo - dažniausiai jie tik sudaužo širdį ir palieka didžiulį randą. Rimtų santykių neieškantys vaikinai tetrokšta su merginomis tik pasilinksminti, o jei jos spėja vaikinus įsimylėti, tuomet galima laukti bėdos. Nujautusi, jog vaikinas tavimi naudojasi, šalinkis nuo jo.

Visoms teko susidurti su žmogumi, kuris nesutinka keistis. Tai gali būti žavu, kai žmogus labai jaunas, tačiau atsiprašau – ateina metas iš to išaugti. Vaikinas turi trokšti asmeninio tobulėjimo, augimo, be to, svarbu, jog turėtų ambicijų darbinėje srityje. Tas, kuris darbus keičia it kojines, bijo atsakomybės ir įsipareigojimų... Na, jis jau turėtų būti tavo praeitis.

Jausti, išgyventi emocijas nėra lengva, daugelis žmonių mieliau jų vengia. Ir vis tik ateina laikas, kai privalai suvokti, kad turi jausmus, emocijas ir negali nuo jų bėgti. Emociškai uždari žmonės sunkiai prisileidžia kitus, todėl gali pamiršti tai, jog vaikinas laisvai bendraus su tau artimais žmonėmis.

Vaikinas draugų turėti gali ir net privalo, nes nuolat būti sulipus kartu nėra pats geriausias variantas. Tačiau kai jis vietoje susisitikimų su tavimi jau amžinybę pasirenka draugų kompaniją, pagalvok, ar vertas jis tavęs? Draugai yra svarbu, bet vis dėlto, jei vaikinui iš tiesų rūpi, jis pasirinks laiką su tavimi, ypač jei jau seniai matėtės.

Net tu ašaros negali išspausti, o jis jau virkauja? Na, toks vaikinas gal ir neblogo būdo, bet pati pamąstyk, kiek tversi tokias jo jautrumo akimirkas? Įskaudinti tavęs jis gal ir neįskaudins, tačiau gali nusivilti vyriškąja gimine. Taip, vyrai verkia, bet jei tavo vaikinas nuolat lyg PMS apsėstas, jis nebus tavo ramstis visais gyvenimo atvejais.

Net toks nekaltas melas kaip tai, jog šiandien vietoje sporto treniruotės vaikinas ėjo susitikti su draugu, nėra geras ženklas. Paprastai po vieno melo seka kitas, nes vienkartinių melagių reta. Pagalvok, gal kitą kartą jis pradės meluoti turintis vykti pas mamą, kai tuo tarpu keliaus į pasimatymą su kita mergina...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis