Esi jauniausia tarp brolių ir seserų? Tavęs laukia išskirtinis likimas

Daugelis apie jauniausius šeimoje kandžiai sako - lepūnai, aptekę dėmesiu, kaprizingi, įnoringi. Iš tiesų, jei esi jauniausia šeimoje, tave nuo pat mažumės supo tėvų meilė bei vyresnių brolių ar seserų rūpestis. Tačiau ar dėl to tu turėjai išaugti kitokia nei kiti? Tu ir išaugai - tik turi tiek daug ypatingų savybių, jog apie kai kurių egzistavimą net nenusimanai.

Tu... emociškai stabili. Kadangi jaunėlis vaikas į šeimą ateina jau susiformavus šeimos vertybėms bei nusigulėjus tradicijoms, jis auginamas nebesiblaškant, puikiai suvokiant vaikų auginimo ypatybes. Būtent todėl jaunėliai vaikai suaugę neretai būna emociškai stipresni bei ne tokie jautrūs kaip jų broliai ar seserys.

Tu... ateityje gebėsi kurti puikius santykius. Tikriausiai girdėjai, jog vaikai, kurie nepatiria meilės, neretai susiduria su meilės problemomis ateityje. Kadnagi tu nuo pat vaikystės buvai apsupta rūpesčio, meilės bei supratimo, tikėtina, jog labai greitai užmegzi rimtus ryšius ir net jauname amžiuje sukursi šeimą.

Tu... pasitiki savimi. Jaunėliam vaikui dažniausiai pakanka dėmesio bei rūpesčio, todėl jis ateityje rodo pasitikėjimą savo jėgomis, nes nuo pat vaikystės jautėsi saugus, aprūpintas. Jaunėliui suteiktas dėmesys skatina jį ir ateityje pasitikėti savimi, lyderiauti bei niekada nebijoti atsiskleisti.

Tu... nenuleidi rankų ir esi kovinga. Kadangi šeimoje turėjai išsikovoti mažiausios, tačiau turinčios tvirtas pozicijas mergaitės vardą, nuo pat mažumės ugdei drąsą, kovingumą bei narsą. Esi ta, kuri nepabijotų jokių iššūkių!

Tu... turi tvirtus principus. Ne, ne Zodiako ženklas dažniausiai lemia principingumą, o aplinka, kurioje mes augame. Kadangi nuo vaikystės buvai labiausiai mylima šeimoje, ko gero, išaugai tikinti savimi ir turinti tvirtus principus. Tu nesi kaprizinga - paprasčiausiai tvirtai už kitus žinai, ko nori ir to kryptingai sieki.

Tu... gebi išsisukti iš nepalankiausios situacijos. Kadangi nuo pat vaikystės tėvai bei broliai, seserys tave lepino, atleisdavo tau net didžiausias šunybes. O tu gebėdavai išsisukti net iš pačios bjauriausios situacijos, nes kuo puikiausiai buvai perpratusi vargšelės taktiką. Ką gi, ši sitaucija tau pasitarnavo ateityje - gebi išsisukti net iš pačios painiausios padėties!

Tu... moki rūpintis savimi. Tave mokė broliai ir seserys, todėl sukaupei ne tik savo, bet ir jų patirtį. O ji buvo įvairi - nuo makiažo subtilybių iki vairavimo pamokų. Padėkok jiems ir pasidžiauk, jog širdyje esi kur kas vyresnė nei tavo bendraamžiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis