Esate vienas iš dvynukių ar dvynukų? Turite nepaprastą likimo dovaną!

Nesvarbu, esi viena iš identiškų dvynių, turi seserį dvynę ar brolį dvynį, žinai - dvynių jėga nenugalima. Nors dvynukų pasaulyje ne tiek jau daug, vis dėlto jų ir mūsų šalyje gana nemažai. Ar tu esi viena iš dvynių, o gal turi labai gerus draugus dvynius? Žinok - dvyniai turi nepaprastą likimo dovaną!

Visuomet turėsi savo partner in crime. Seseris ir brolius skiria atitinkamas amžiaus tarpsnis, todėl jie neretai kiek pasipykti, pasikivirčyti ar paprasčiausiai nesuprasti vienas kito dėl amžiaus skirtumo. Dvynukams tai negresia, mat jie kartu auga ir tobulėja tuo pačiu laiku. Pirmieji žaidimai, gimtadieniai, bučiniai ir pasimatymai - dvynukai tai patiria vienu metu ir dalinasi potyriais vienas su kitu. Nuostabi draugystė, kuri tęsiasi visą gyvenimą.

Skolinatės vienas iš kito drabužius. Ko gero, jūsų dydžiai sutampa, todėl laisvai galite dalintis viena kitos drabužiais, jei esate dvynukės. Jei gimei šeimoje, kurioje dvynukais esate tu ir brolis, ko gero, neretai skolinatės vienas iš kito tokius daiktus kaip mokyklos reikmenys, kuprinės, kepurės ir t. t. Žodžiu, visiška vienybė stiliaus klausimu!

Jūs mąstote panašiai. Viena iš pagrindinių ypatybių, skiriančių dvynius, yra panašus jų mąstymas. Net ir vos keleriais metais vėliau gimę broliai ar seserys gali kardinaliai skirtis charakterio, mąstymo ir pomėgių aspektu, o štai dvynukų mąstymo laukas dažniausiai sutampa ir juos domina panašūs interesai. Žinoma, augant, bręstant asmenybėms, keičiasi ir jų požiūris, tačiau vaikystėje dvynukai yra neišskiriami.

Galite kvailioti apsimęsdami vienas/a kitu/a. Jei esate identiškos dvynukės, tuomet tikrai ne kartą esate apgavusios tėvus, giminaičius ar draugus. Džiugu, kai viskas baigiasi pokštais ir smagumynais, tačiau pokštauti siekiant pikto nevalia! Dvynukai dažniausiai ne tik turi panašų būdą, bet ir humoro jausmą, todėl jiems visuomet smagu.

Mary-Kate ir Ashley Olsen
Mary-Kate ir Ashley Olsen
Vida Press

Jei neturi nuotaikos, yra galimybė neišsiskirti ir užsisklęsti. Jei kartu su dvyne seserimi ar broliu leidžiate laiką, tačiau tau nėra nuotaikos, gali tiesiog patylėti, pabūti rami, užsisklendusi, mat tikriausiai tau artima siela bus linkusi bendrauti su aplinkiniais ir tave tokiu būdu pridengti. Tiesa, daugelyje dvynių atvejų galima išskirti skirtingus būdus - vienas iš dvynių yra ramesnis, tylesnis, kitas - charizmatiškesnis, komunikabilesnis, linkęs atsiverti.

Niekas niekada tavęs geriau nesupras nei tavo dvynė sesuo ar dvynys brolis. Niekas - nei tėvai, nei artimi draugai ar giminės. Tavo dvynys yra dalelė tavęs, kuriai gali guostis, verkti padėjus galvą ant peties ir išsipasakoti slapčiausias paslaptis. Dvynys tave neretai supras geriau nei tu pats.

Jūs išgyvenate tas pačias problemas. Kadangi gimėte tuo pačiu laiku, jūs vienodu tempu žengiate gyvenimo keliu ir dalinatės savo išgyvenimais, bėdomis bei naujais patyrimais. Jūs viena/ as kitą palaikote ir galite patarti kur kas geriau nei tai daro draugai ar tėvai. Jūs neišskiriamas duetas, kuris net ir būdamas atskirai vienas nuo kito visuomet galvoja vienas apie kita.

Jūsų draugų ratas bendras. Ir labai platus! Dvynukai, ypač identiški, būdami itin žavingi, dažnai aplink save buria dėmesį, todėl turi platų draugų ratą ir dažniausiai gali pasigirti bendra draugų kompanija. Draugai - tai, kas vienija dvynukus, tad dažniausiai būtent su jais dvynukai patiria smagiausius nuotykius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis