Būsi laimingiausia su šiuos vardus turinčiais vaikinais: pasakys gimimo mėnuo

Gimimo mėnuo gali nusakyti ne tik tavo asmenybės ypatybes, bet ir sudėlioti tavo asmeninį gyvenimą į vėžės. Ką turime omenyje? Ogi pagal tavo gimimo mėnesį tau skirtus vaikinų vardus. Pagal tavo gimimo mėnesio nulemtą charakterį atrinkome tau tinkamiausius. Surask!

Atrinkome tau idealiausiai tinkančius vaikinų vardus pagal tavo gimimo mėnesį. Tai vaikinai, su kuriais tau prognozuojama tvirčiausia sąjunga.

SAUSIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Marius. Vardas Marius kilęs iš romėnų kilmės ir reiškia žodį vyras. Mariai dažniausiai puikiai žino, ko nori iš gyvenimo ir vadovaujasi savo tvirta pozicija. Tai puiki sąjunga sausį gimusioms, kurios iš partnerio trokšta aiškumo ir racionalumo.

Simas. Iš hebrajų kalbos reiškia išklausantis. Sausį gimusių gyvenimas verda, kunkuliuoja, todėl dažniausiai kiek ramesnio būdo Simas visuomet bus pasirengęs išklausyti ir padėti avantiūristėms sausį gimusioms.

VASARIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Henrikas. Vardas Henrikas yra kilęs iš vokiečių kalbos ir reiškia galingas, stiprus. Tik jis suvaldytų vasarį gimusių nerimastingą būdą ir paskatintų rimtai įsipareigoti.

Emilis. Tai vardas, kilęs iš garsios senovės romėnų kalbos, reiškiantis neatsiliekantis. Vienu žingsniu pirmyn - toks yra Emilio moto. Jis, kaip ir daugelis vasarį gimusių, dievina keliones, todėl tai partneris, su kuriuo bus galima patirti įvairiausių nuotykių.

KOVAS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Robertas. Iš germanų kalbos reiškia šlovę, garbę. Robertai labai tvirtos ir stiprios asmenybės, kurie įvairiais atvėjais palaikytų dažnokai stresuojančias ir vietos nerandančias kovą gimusias.

Deividas. Deividas iš anglų kalbos reiškia mylintis, atsidavęs. Tai be galo romantiškos amsenybės, o kokie santykiai kovą gimusioms be romantikos? Deividas jas apipils taip trokštamu dėmesiu bei pasirūpins.

BALANDIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Giedrius. Vardas, kilęs iš lietuvių kalbos ir reiškiantis giedrą, tyrą. Sutik, ne visuomet esi pačios geriausios nuotaikos - tave gana dažnai kamuoja nuotaikų kaitos. Giedrius kupinas optimizmo, todėl visuomet tave pralinksmins bei nuramins net ir sudėtingiausiose situacijose.

Rolandas. Tai germaniškos kilmės vardas, reiškiantis kovą. Vandenių sąjunga su Rolandu bus permaninga, tačiau be galo įdomi - Rolandas yra kovojantis už savąsias pozicijas ir nenusileis balandį gimusioms taip lengvai.

GEGUŽĖ. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Justas. Justino vardas yra kilęs lotynų kalbos ir reiškia teisingumą, tiesumą. Justinų varde užkoduotas nuolatinis tiesos ieškojimas, todėl su Justinais santykiai bus skaidrūs ir aiškūs. To gegužę gimusioms labai reikia - kadangi dažnai jos pačios negeba susigaudyti jausmuose, šalia jų privalo būti racionalus partneris.

Laimis. Tai lietuviškas vardas, reiškiantis laimę. Jis praskaidrins gegužę gimusių gyvenimą ir įpūs džiugesingų vėjų. Tai puiki sąjunga, garantuojanti bendras keliones ir net tobulą būsimą šeimyninį gyvenimą

BIRŽELIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Tadas. Tadas - senovės graikų bardas, kuris yra kilęs iš žodžio širdis. Jis yra širdingumo ir dosnumo simbolis. Tau, kaip dažnai užsiplieskiančiai asmenybei, vaikinas su šiuo vardu garantuos atlaidumą. Tai be galo geri ir didelę širdį turintys žmonės.

Benas. Benas iš italų kalbos reiškia gerai. Tai su visais sutariantys ir optimiškai į pasaulį žvelgiančios asmenybės, kurios tikrai puikiai susikontaktuotų su aršesnėmis birželio mėnesio atstovėmis. Puikiausia sąjunga!

LIEPA. Ieškok vaikino su šiuo vardu:

Eimantas. Eimantas kilęs iš lietuvių kalbos, tai dvikamienis vardas, kilęs iš žodžių sumanus ir turtingas. Tai puikiausia sąjunga itin protingoms bei išsilavinusioms liepą gimusioms merginoms, kurios negali pakęsti nekultūringų vaikinų.

RUGPJŪTIS Ieškok vaikino su šiuo vardu:

Arnas. Arnas iš germanų kabos reiškia erelį. Šį vardą turintys vaikinai yra labai veiklūs, energingi - puikiausiai tinkami tau, rugpjūtį gimusiai, kuriai reikia kiek veiklesnio žmogaus šalia, nes šį mėnesį gimusios kiek ramesnės, tylesnės.

RUGSĖJIS. Ieškok vaikino su šiais vardais:

Ernestas. Ernestas iš senovės germanų kalbos reiškia rimtas. Rugsėjį gimusios neretai būna vėjavaikės, kurioms šalia tiesiog būtinas santūresnis vaikinas, kuris gebėtų suvaldyti bei sutvardyti.

Dominykas. Tai vardas, kilęs iš lotyniško žodžio šventas. Dominykas pašėlusias rugsėjį gimusias privers susitupėti bei rimtai įsipareigoti, todėl jei ieškai to, su kuriuo galėtum megzti tvirtus ryšius, atsižvelk į tai.

SPALIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Viktoras. Viktoro vardas kilęs iš lotynų kalbos žodžio, reiškiančio nugalėtojas. Viktorai linkę pirmauti ir gana dažnai santykiuose yra pavydūs, o štai spalį gimę mėgsta sukelti pavydą. Ši sąjunga kunkuliuojanti, kupina dramų, bet be galo stipri.

Evaldas. Iš germanų kalbos reiškiantis paklūstantis įstatymui. Iš tiesų, Evaldai geranoriški ir ganėtinai paklusnūs vaikinai, o spalį gimusios merginos į juos labai panašios. Tai vienodas charakterio savybes turinčios asmenybės.

LAPKRITIS: Ieškok vaikinų su šiais vardais:

Edgaras. Edgaras kilęs iš angliško žodžio ead (palaimintas, turtingas). Edgarai - be galo sėkmingi vaikinai, kuriuos lydi laimė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Lapkritį gimusioms tiesiog būtinas sėkmingas vaikinas šalia, mat jos pačios yra be galo ambicingos.

Laurynas. Tai vardas, kilęs iš senovės graikų žodžio pergalė. Kartu su lapkritį gimusią Laurynas gali pasiekti aukštumų - galbūt net kartu sukurti verslą. Tai ambicingos asmenybės, sutvertos viena kitai.

GRUODIS. Ieškok vaikinų su šiais vardais

Darius. Darius - lietuviškas vardas, kurio šaknis yra dar (daryti). Darius reiškia veiklumą, energingumą. Gegužę gimusios šalia savęs neįsivaizduotų lėtapėdžio, todėl veiklusis Darius būtų joms tobuliausia pora.

Rokas. Roko vardas kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia laimėjęs mūšį. Rokai dažniausiai kovingi, greitai užsuplieskiantys, todėl švelniosios, empatiškos gruodį gimusios juos visuomet nuramins, atpalaiduos. Ši sąjunga garantuos ypatingą ryšį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis