Būk gera, tik nesiųsk jam šių 6 žinučių, nes gali būti palikta

Nereikia nieko net pridurti, jog šiandien žinutės virtualioje erdvėje reiškia net daugiau nei žodžiai realybėje. Virtualiame pasaulyje galima ir apsikeisti meilės pripažinimais, ir pasišnekėti apie kasdienes problemas, ir susipykti, ir susitaikyti.

Tiesa, virtualusis pasaulis lygiai toks pat reiklus kaip realusis. Nori sužinoti, kokių žinučių NIEKADA nerekomenduotina siųsti vaikinui, jei nenori būti palikta ant ledo? Ypač tuomet, kai draugystė dar tik įsibėgėja.

Nesiųsk jam „Laaaabas“

Papildomos raidės erzina ir yra nereikalingos. Vaikinams nepatinka, kai nuolat rašote „Laaabas“, „Kaip tuuuu?“ ar „Labos naktiesss“. Neseniai Oklando universitetą baigęs Tyleris sakė: „Tokie žodžiai kaip „Laaabas“ yra nieko tokio, jei pavartojami tik retkarčiais, bet kai papildomų raidžių būna kiekvienoje žinutėje, tai pradeda erzinti“.

Nesiųsk jam „Kur esi?“, „Ar nori mane pamatyti?“

Mes visos buvome patekusios į tokią keblią padėtį, kai nusiunčiame žinutę vaikinui, o jis neatsako. Tuomet mes dar kartą jam parašome, bet vis tiek nesulaukiame atsakymo. Paprastai draudžiamą antrąją žinutę mes išsiunčiame tuomet, kai vartojame alkoholį. Tada ryte prabudusios pasigailime tokio savo žingsnio. Tačiau tai yra bene sunkiausias žinučių rašymo nusikaltimas, kokį galime padaryti. Kad ir kaip sunku būtų, atsispirkite pagundai pakartoti tą pačią žinutę, jei vaikinas iš karto neatsako. „Esu turėjes merginų, kurios buvo pernelyg įkyrios, - pasakojo Makombo bendruomenės koledžo seniūnas Jordanas. – Jeigu joms neatsakai, jos užverčia tave 3 – 4 žinutėmis iš eilės. Tai keista“.

Nesiųsk jam „Spėju, kad...“

Žinutėse sunku pademonstruoti savo emocijas (jeigu nenaudoji milijono skirtingų ikonėlių, kurių vaikinai taip pat nelabai mėgsta). Taigi, kai rašote „Spėju, kad...“, „Manau, kad...“ ar „Žinoma“, jūs neperteikiate tikrosios savo būsenos. „Nekenčiu, kai mergina kalba neaiškiai. Kai ji sako „Spėju, kad...“, paprastai galvoju, kad aš jai nepatinku“, - teigė Floridos valstybinio universiteto studentas Ryanas.

Nesiųsk jam „Kodėl neatsakei???“

Tai siaubinga dvigubos žinutės forma ir užmynimas ant skausmingos vaikinų vietos. Jūs veikiausiai jau permąstėte šimtus priežasčių, kodėl jis galėjo neatsakyti, bet vis tiek norite išgirsti atsakymą iš jo paties lūpų. „Patys beviltiškiausi ir beprasmiškiausi tekstai būna tuomet, kai ji klausia, kodėl jai neatsakei. Galėjau būti užsiėmęs ar galėjagu neturėti laiko jai atsakyti, todėl tokios žinutės mane tiesiog siutina“, - teigė Mičigano universiteto studentas Conoras. Tyleris teigia, kad negali pakęsti, kai neatsakęs į merginos žinutę per vieną valandą, gauna dar vieną žinutę su virtine klaustukų: „???“. Įsivaizduokite, jeigu jūs gautumėte vienus klaustukus. Kaip atsakytumėte?

Nesiųsk jam „Nekantrauju tave pamatyti! ;) :) :*)“

Norite jam perteikti, kaip jaučiatės, bet kai siunčiate jam pernelyg daug šypsenėlių, jos gali atrodyti vaikiškai ir dirbtinai. Jei tai nėra jūsų artimas bičiulis ir jei jūs nesate įsivėlusi į šypsenėlių karą, nesiųskite mirksinčių ir besišypsančių veidukų po viskuo, ką sakote. „Nemėgstu mirksinčių veidukų ir šypsenėlių pertekliaus. Jeigu jos dedamos tik kartais, viskas gerai, bei jei nuolat – pradeda nervinti“, - sakė Tyleris.

Nesiųsk jam „Man tikrai nieko neatsitiko“

Vaikinai toli gražu nėra orakulai, kurie įspėja tavo išgyvenimus. Jei iškilo kokia nors problema, būtina aiškiai reaguoti ir detaliai išdėstyti, kas nutiko ne taip. Vaikinai nelaužys galvos, bandydami įspėti tavo jausmus. Galbūt padarys tai vieną ar kelis kartus, tačiau vėliau nesivargins, todėl būtinai kalbėk aiškiai, be užuolankų. Nesvarbu, tai realybė ar virtualus pasaulis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis