Atskleista - 5 idealios merginos bruožai JŲ akimis

Jau senokai žinoma, jog vaikinus toli gražu žavi ne daili merginų išorė. Kur kas svarbesnės vidinės ypatybės, kurių kosmetikos ar drabužių parduotuvėje nenusipirksi. Paskaityk, kokią merginą vaikinai tuoj pat pakviestų į pasimatymą.

Nebijančios prisiliesti. Ar žinojai, kad žmogus, kurio kūno kalba signalizuoja meilę sau, aplinkiniams atrodo patrauklesnis? Plaukų braukimas už ausies, nusmukusios kojinės pasitaisymas ar rankų sunėrimas, kai šalta, rodo, kad rūpiniesi savimi ir nebijai prisilietimų.

Žinai, kad atrodai puikiai ir be 3 valandas trukusio makiažo bei 15 skirtingų derinukų apsivilkimų. Ne vietoje išlindęs plaukelis, nuo sėdėjimo pasiglamžęs sijonas ar po ilgos dienos šiek tiek apsitrynęs makiažas tau tikrai nekelia galvos skausmo. Mergina, kuri dėl tobulos išvaizdos eina iš proto, negali eiti į lauką be makiažo ir didžiąją laiko dalį skiria grožio procedūroms - tikras vaikinų košmaras!

Laikysena yra svarbu ne tik kalbant apie išvaizdą, tačiau ir turint omenyje pasitikėjimą savimi. Juk pasitikinti savimi mergina dažniausiai tiesiai sėdi, grakščiai žengia, niekuomet nenuleidžia galvos. Tokia mergina iš karto patraukia akį.

Tavo smalsus, įdėmus žvilgsnis visuomet patrauks vaikino dėmesį. Ne veltui sakoma, jog akys - sielos veidrodis. Tačiau žvilgsnių galią naudok atsakingai ir pernelyg neįsistebeilyk į simpatiją. Tai turi būti vos keletos sekundžių žvilgsnis.

Nedrąsi, užguita ir abejojanti savo jėgomis mergina niekuomet nepadarys vaikinui tokio įspūdžio kaip savimi pasitikinti ir ryžtinga mergina. Esi pastebėjusi, jog dauguma ne pačių simpatiškiausių megrinų pirmiausia susiranda vaikinus? Viskas slypi jų vidinėje energijoje, kurią išlaisvinti bet kuri, tereikia pastangų.

Kartais, kai vaikinas tyli, tai nereiškia, kad jam liūdna, o kaip tik atvirkščiai – jis jaučiasi laimingas, todėl ir nėra reikalo nieko aptarinėti. Todėl nebijok tylos ir nesistenk jos užpildyti tuščiais plepalais, juk kartais taip gera kartu patylėti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis