Akivaizdžiausi ženklai, jog gali būti baltoji ragana

Jei manai, jog raganos vien piktos burtininkės, savo kerais galinčios sugriauti likimus, manyk kitaip. Egzistuoja ir baltųjų raganų fenomenas, kuris reiškiasi tuo, jog baltosios raganos daro gerus darbus visatai. Anot tikinčių šiuo fenomenu, baltosios raganos jau ankstyvoje vaikystėje pradeda jausti pirmuosius savo gebėjimus, o piką pasiekia būdamos dvidešimties.

Šios raganos vaikščiojantys gėrio įsikūnijimai ir dažniausiai žmonės šalia tokių raganų nori būti, jiems gera dalintis su jomis mintimis, jos veikia teigiamai, raminančiai. Ar ir tu gali būti baltoji ragana? Tuo įsitikinsi tik peržvelgusi baltosios raganos savybes ir pamąsčiusi, ar gali jas pritaikyti ir sau.


Tavo sapnai dažnai būna pranašiški

Ar dažnai sapnuoji sapnus, kurie išsipildo? Galbūt sapnuoji pasaulio pabaigą arba artimuosius, kurie jau mirę? Pranašingi sapnai viena pagrindinių ypatybių, jog gali būti baltoji ragana. Baltosios raganos dažniausiai sapnuoja sapnus, kurie išsipildo ir tokiu būdu sau bei artimiems žmonėms padeda išvengti nelaimių bei skaudžių nutikimų.


Tau patinka būti gamtoje

Ar tave traukia į lauką, koks bebūtų oras? Galbūt net nepaisai paros laiko? Baltosios raganos jaučia ypatingą ryšį su gamta, jas traukte traukia būti gamtos apsuptyje. Galbūt todėl šiltuoju sezonu jos stengiasi kuo daugiau laiko būti gryname ore, susitapatinti su gamta. Be to, kalbant apie darbužių stilių, jos dievina gamtos motyvus.


Tu trauki tam tikrus gyvūnus ar gyvūną

Prisimink savo vaikystę – galbūt buvo koks gyvūnas, paukštis ar vabzdys, kuris tave visur lydėdavo arba susirasdavo tave kur tu bebūtum, net per atostogas? Baltosios raganos dažniausiai turi gyvūną patikėtinį, kuris joms padeda įvairiais gyvenimo etapais. Tą gyvūną raganos saugo ir gerbia.


Tu rūpiniesi aplinka, gamta ir jos apsauga

Tau labai rūpi mūsų planeta ir aplinka, ir tu kaip tik gali stengiesi apsaugoti Žemę. Baltosios raganos dažnai būna aktyvistės, linkusios į vegetarizmą, rūšiuoja šiukšles. Tokiu būdu jos trokšta žemei ne pakenkti, o skleisti vien gėrį ir tikėjimą.


Tu natūraliai trauki vaikus ir gyvūnus

Galbūt pastebėjai, kad vaikai ir gyvūnai labiau mėgsta būti šalia tavęs, nei šalia savo tėvų ar šeimininkų? Ši ypatybė taip pat be galo svarbi. Jei trauki vaikus bei gyvūnus, galima įtarti, jog esi baltoji raganaitė, prie kurios trokšta būti jautriausios ir silpniausios visatos dalys.


Tu domiesi Visata ir Saulės sistema

Tau ko gero patinka žiūrėti dokumentines laidas apie Visatą ir įvairias planetas. Jei stebi jas su malonumu, matyt, turi baltosios raganos bruožų, mat tokiu būdu sieki būti kuo arčiau pasaulio pažinimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis