8 žingsnių programa, po kurios vaikinas galiausiai bus tik tavo

Kiekviena mergina turi savų viliojimo būdų ir gudrybių. Tačiau ar žinojai, kad tas pats triukas vieną vaikiną gali vilioti, o kitą - atstumti?Panele.lt 2014 m. sausio 30 d. 14:10 Atsisiųskite mobiliąją programėlę Skaitytojų prašymu parengėme straipsnių ciklą apie tai, kaip reikėtų elgtis norint atkreipti tau patinkančio vaikino dėmesį.Kai vaikinas tave pažįsta, parodyti, kad puoselėji jam šiltus jausmus, gali būti nelengva. O kaip tai padaryti subtiliai?

1. Neskubėk. Nemanyk, kad užteks vieną kartą „kitaip“ pažiūrėti į naują pažįstamą ir jis suvoks, kad norėtum su juo artimai bendrauti. Vaikinai bijo agresyvių poelgių, ypač, kai sulaukia jų iš ryžtingų merginų. Todėl apsišarvuok kantrybe, kad ir kaip norėtum pradėti naujus santykius čia ir dabar.

2. Palaikyk ryšį. Tapkit „Facebook“ draugais, apsikeiskite telefonų numeriais, „susijunk“ su juo visais įmanomais virtualiais būdais. Palik komentarą po jo nuotrauka ir lauk jo reakcijos. Jei jis sureaguos, gali pradėti aktyvesnį bendravimą, tačiau jei jis tave ignoruoja, nebūk įkyri ir kol kas išlaikyk atstumą.

3. Būk paslaptinga. Kalbėdama apie save neskubėk atskleisti visų detalių, išmok nutylėti tai, kas sukels didžiausią jo susidomėjimą. Būk atidi kalbėdama apie savo gyvenimą: stenkis, kad pokalbis nebūtų vien tavo monologas apie tai, ką valgei pusryčiams ar apie ką kalbėjai su draugėmis. Pasilik informacijos ir kitiems pokalbiams!

4. Demonstruok panašumą. Pažinties pradžioje kaip įmanydama stenkis vengti nesutarimų ir skirtingų nuomonių. Taip vaikinui susidarys nuomonė, kad esate itin panašūs ir jis greičiau pajus, kad gali tavimi pasitikėti bei šalia tavęs būti pačiu savimi. Juk mes visi norime būti su tais, kurie mus papildo, o ne kimba prie kiekvienos ištartos frazės.

5. Būk mandagi. Tarp žodžių „pasitikinti savimi“ ir „pasikėlusi“ - didžiulis skirtumas. Vaikinai mėgsta savo nuomonę turinčias merginas, tačiau tos, kurios galėtų bet ką padaryti, kad tik įrodytų savo tiesas, atstumtų ne vieną. Todėl elkis tvirtai bet nebūk įžūli.

Nemanyk, kad agresyvus savo nuomonės gynimas rodo asmenybės tvirtumą. 6. Parodyk, kad neturi vaikino. Retas vaikinas, nesantis tikras dėl jaučiamos simpatijos naujai pažįstamai, išdrįstų tiesmukai paklausti, ar ji turi vaikiną. Todėl nepalik nė menkiausios abejonės apie savo meilės gyvenimą. Tačiau neatrodyk taip, lyg bet kokia kaina nori turėti naują vaikiną. Būk prieinama, bet sunkiai pasiekiama.

7. Leisk tavęs siekti. Nė vienas vaikinas nesusižavės lengvai pagaunamu grobiu ilgam. Todėl būk ta, dėl kurios verta stengtis, tobulėti ir atsikratyti ydų, o ne ta, kuri vos pamojus piršteliu atlėks pas vaikiną...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis