8 ženklai, jog jau sulaukei blogosios karmos atpildo

Prisikaupęs karmos indas - štai koks yra blogiausias dabarties scenarijus. Jei ilgą laiką darei nuodėmes, apkalbinėjai, rezgei keršto planus, numojai ranka į žmogiškumą, buvai išsiaukštinusi ar erzinai silpnesnį, gali būti, jog blogoji karma, sukaupta per visą gyvenimą, yra parengusi tau atpildą. Štai ir ženklai!

1. Visai neseniai patyrei staigų neigiamą gyvenimišką pokytį. Jei iki šiol viskas klostėsi sklandžiai, jauteisi laiminga, harmoninga, tačiau ne per seniausiai tavo gyvenimą sujaukė negatyvus įvykis, gali būti, jog blogoji karma ką tik pradėjo savo darbą - gali ruoštis dar vienam gyvenimo sukrėtimui.

2. Žmonės su tavimi elgiasi atsainiai. Šaltumas, abejingumas, apatija - jei jauti, jog šiuo metu žmonės su tavimi elgiasi panašiai, gali būti, jog veikia karmos dėsnis. Žmonės nesąmoningai jaučia, jog tavo karma nėra švari, todėl stengiasi šalintis arba kiek įmanoma sumažinti bendravimo kiekį.

3. Tave kamuoja mediciniškai nepaaiškinamas skausmas. Jei kokią nors kūno dalį skauda, tačiau tiksliai negali įvardinti skausmo lokacijos, o medikai negeba diagnozuoti konkrečios ligos, gali būti, jog prasta karma blogą elgesį valo kūno pavidalu. Nepaaiškinamas skausmas vienas ryškiausių veikti pradėjusios karmos ženklų.

4. Jautiesi tarsi nutolusi nuo visatos. Karma mus jungia su pasauliu, tai tarsi jungiamąjį ryšį su gyvąją aplinka suteikiantis reiškinys, tad jei jis griūva, tuomet tolsta žmogiškasis ryšys. Jei pastaruoju metu jautiesi tarsi atitolusi nuo pasaulio, tave lydi keistas pojūtis, jog niekur nesi priimama, pernelyg dažnai užsisvajoji, gali būti, jog prikaupta blogoji karma veržiasi pro indą.

5. Dažnai jauti silpnumą. Tiksliai negali nusakyti, kas sukelia silpnumą? Prislėgtumas, jėgų, energijos stoka, prastas imunitetas - visa tai yra ženklai, jog blogoji karma tavęs taip lengvai nepaleis. Jei kurį laiką jautiesi silpnai, tačiau negali nusakyti, kas yra silpnumo priežastis, tave, ko gero, veikia karmos dėsnis.

6. Nejauti traukos priešingai lyčiai. Nesvarbu, esi vieniša ar turi partnerį, jei blogoji karma už kadaise padarytus blogus darbus nusprendė su tavimi atsiskaityti, vargu, ar šiuo metu jusi seksualinę trauką priešingai lyčiai. Karminis ryšys, siejantis tave ir mylimą žmogų, slopsta. Tai gali būti klibančių santykių ar net santykių nutraukimo priežastis.

7. Nesiseka tavo draugams bei artimiesiems. Dažnai karma savo atpildą perduoda ne tik nusikaltusiam, bet ir artimiausiems jo žmonėms. Jei tavo draugus ar artimus žmones - mamą, tėtį, seserį ar brolį šiuo metu persekioja nesėkmės, gali būti, jog tai yra atpildas už tavo blogus darbus. Tiesa, nesėkmės gali būti itin menkos, nepalyginus su tavosiomis.

8. Jauti nepaaiškinamą susierzinimą. Jei anksčiau buvai gana rami, šiuo metu užsidegi tarsi degtukas, pridarydama bėdos tiek sau, tiek kitiems. Kylantis susierzinimas gali būti karmos atpildas tau, jog suvoktum, kaip jaučiasi tie, kuriuos kažkada vedei iš kantrybės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis