8 dalykai, kurių nereikėtų sakyti vaikinui

Žmonės vertina atvirumą ir nori, jog aplinkiniai nemeluotų bei visuomet sakytų tai, kas sukasi mintyse. Bet ar tikrai atvirumas svarbus absoliučiai visose situacijose? Na, pavyzdžiui, įsigijai suknelę, kuri tau be galo patinka, tačiau tavo vaikinui ji bjauri. Ar tikrai jam reikia pripažinti, ką jis galvoja, o gal geriau jam akimirką patylėti? Taip ir manėm, o ar yra dalykų, kurių geriau nereikėtų sakyti vaikinams? Dar klausi...

Tu nesi toks stiprus. Niekada, tiesiog niekada nesakyk tokių žodžių savo vaikinui, nes paminsi jo ego ir širdyje šį sakinį išraižysi ilgam. Na, nebent lyginai jį su supermenu, tačiau ir čia yra rizikos... O ką, jei jis labai optimistinių pažiūrų?

Fotolia nuotr.

Tu daug geresnis už visus tuos šmikius, su kuriais susitikinėjau. Iš esmės tu sakai komplimentą, tačiau vaikino galvoje gali pradėti megztis įvairios abejonės ir klausimai, pavyzdžiui, kiek tų šmikių tavo gyvenime buvo iš tikrųjų, ir jei jau tiek daug prastų vaikinų turėjai, tai gal vis tik prasti ne jie... Be to, mažai vaikinų nori klausytis apie tai, kaip tau nesisekė su kitais, tad kur kas geresnis šio sakinio variantas būtų „Dar niekada nesutikau panašaus į tave. Praleidau nuostabų vakarą.“

Tu man kaip brolis. Paaiškinsime labai paprastai. Štai, ką tu sakydama galvoji: „Su tavimi aš jaučiuosi saugiai ir šie santykiai man labai svarbūs“, ir štai, ką girdi jis - „fiziškai tu manęs visiškai netrauki, tačiau su tavimi smagu.“

Mums reikia pasikalbėti. Šis sakinys reiškia tik viena, kad vaikinas labai prisidirbo ir dabar galvoje jis bando prisiminti visus kažkada padarytus blogus darbus. Tu jam parašei tokią žinutę ryte? Tuomet jis lauks ir nerimaus visą dieną bei kurs baisiausius situacijos scenarijus. Ar tikrai nori jį taip kankinti? Juk kalbėti gali bet kur ir bet kada, tiesiog imk ir pradėk, net jei pokalbis bus skaudus. Tu taip pasakei tik todėl, kad nori pakalbėti, kokią dovaną pirksite jo močiutei? Už tai tau pragare yra skirta atskira vieta.

Aš prižadėjau, kad niekam neišduosiu, bet... Atrodo, jog paslapčių dalijimasis - puikus būdas kurti intymų ryšį su savo vaikinu, tačiau paslaptis juk ne tavo. Vaikinui gali pasirodyti, kad tu gerini ne tarpusavio ryšius, o tiesiog apkalbinėji draugus ir drauges. Be to, tu žadėjai nesakyti. Su jo paslaptimis elgsiesi taip pat?

Nebūk apkalbų karaliene
Nebūk apkalbų karaliene
Fotolia

Jei tikrai mane mylėtum, padarytum... Manipuliuoti kito žmogaus jausmais, o ypač meile, nėra tinkamas sprendimas, o pasakydama tokį dalyką padarai kaip tik tai. Nežaisk, nes kitą kartą žais su tavimi.

Tu už mane sumokėsi, ar ne? Jei jis ketintų sumokėti, jis pasisiūlytų, o toks klausimas panašaus į „spąstus tėvams“.

Su kiek žmonių draugavai/turėjai intymių santykių? Šito neklausk ne dėl jo, o dėl savęs. Kad ir koks bus atsakymas, jis tau nepatiks.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis