7 nuo seno žinomi triukai tam, kad vaikinas nenustotų apie tave galvoti

Yra keletas pagrindinių taisyklių, kuriomis vadovaudamasi gali taip patraukti vaikino dėmesį, jog šis negalės galvoti apie nieką kitą, tik apie tave. Tai nuo seno žinomi būdai, kurie padės pagaliau atkreipti savo simpatijos dėmesį ir galbūt net uždegti žalią šviesą rimtai draugystei.

Atmink, kad per didelis dėmesio reikalavimas atstumia. Paprastam vaikinui nepatinka per daug dėmesio reikalaujanti mergina. Keldama reikalavimus, ko iš jo nori, nepriversi jo tavęs vytis, jis gali net pabėgti. Be to, zirzimas, siekiant sulaukti trokštamo dėmesio, bus jam tarsi per rašomąją lentą braukiamos vinys. Gerai pagalvojus, kai matai merginą, kuri reikalauja per daug dėmesio, tai tave turbūt irgi atstumia. Niekas nenori tokiu būti.

Flirtuok. Tai yra labai smagus būdas priversti jį tave vytis. Flirtavimas yra puikus būdas atkreipti į save jo dėmesį ir priversti jį norėti siekti tavęs. Yra mažiausiai tūkstantis būdų tai padaryti. Tu gali erzinti jį, bet leisk jam pačiam daryti visą darbą. Daugumai vaikinų patinka vaikymosi elementas santykiuose ir jie linkę būti daug labiau susidomėję, kai jiems yra leidžiama tai daryti.

Atsitrauk. Kartais turi ne tik nustoti daryti tai, ką darai jį vaikydamasi, bet ir suteikti jam erdvės ir atstumo tai suvokti. Būk kantri ir pasižiūrėk, kas įvyks. Tiesą sakant, gali būti gana įdomu pažiūrėti, ką jis darys, kai tu atsitrauksi. Atsitraukimas reiškia, kad tu leidi jam tavęs pasiilgti ir kad nesiimi atsakomybės, kontroliuodama kiekvieną jūsų bendravimą ar susisiekimą. Gali būti maloniai nustebinta.

Nustok jį vaikytis. Ši taktika gali būti naudojama bet kurioje santykių stadijoje, nuo pat pradžios iki rimtos draugystės. Jei nori pakeisti status quo ir rasti būdų priversti jį tave vytis, užuot vijusis jį pati, tai - padaroma. Viskas, ką turi padaryti, tai sustoti. Nustok jį vaikytis. Gali būti šioks toks sąstingis, kol kryptis pasikeis, bet, jei tu jam rūpi, gali būti tikra, kad ji tikrai pasikeis.

Būk pasitikinti savimi. Tavo pasitikėjimas savimi greičiausiai yra svarbiausias tavo asmenybės bruožas, dėl kurio esi patraukti savo vaikinui. Merginoje, kuri yra kupina pasitikėjimo, yra kažkas tokio, kam vaikinams yra sunku atsispirti. Pasitikėti savimi yra tai, ties kuo turi padirbėti. Žinok, kas esi, ir žinok savo vertę. Priversk jį šiek tiek paplušėti dėl prizo - tavęs.

Būk užsiėmusi. Šiuo patarimu reiktų naudotis atsargiai. Tu nenori būti per daug užsiėmusi. Vis dėlto, turi turėti savo gyvenimą ir leisti jam tai suprasti. Leidžiant jam būti visu tavo pasauliu nėra gerai nei tau, nei jam. Taip tu būsi jam tik dar labiau patrauklesnė.

Vaidink sunkiai pasiekiamą.. Tai yra labai, labai senas triukas, bet vis dar naudojamas, nes veikia. Tu nenori būti lengvai pasiekiamas prizas. Neatsiliepk į telefono skambutį po pirmo šaukimo. Priversk jį palaukti kelias minutes, kol pasiruoši pasimatymui. Svarbiausia, turėk standartus ir iš tikrųjų būk sunkiai pasiekiama. Jei padarysi tai, galų gale būsi ta, kuri gaus prizą – principingą vaikiną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis