6 vienišių kategorijos, kurioms galbūt priklausai ir tu

Yra dvi pagrindinės vienišių kategorijos - tos, kurios yra vienišos, bet norėtų būti įsipareigojusios, ir tos, kurioms gerai ir vienoms. Vis dėlto britų psichologai iškyrė dar kelias vienišių grupes, kurioms gali būti, jog priklausai ir tu.

1. Pernelyg įsimylėjusi save, kad galėtų būti su kokiu nors vaikinu. Tu esi pernelyg užimta rūpindamasi svarbiausiu žmogumi pasaulyje (savimi), kad galėtum skirti dėmesį dar kam nors. Todėl arba nenori, arba tau paprasčiausiai nesiseka surasti savo gyvenimo partnerį.


2. Pernelyg sureikšminanti santykius. Tai nereiškia, kad neturi širdies, tai tik reiškia, kad atvirkščiai – tavo širdyje per daug meilės. Jausmingumas - puiku, tačiau pernelyg jausmingos merginos daugeliui vaikinų yra atgrasios. Juk ne kiekvienas vaikinas yra romantikas iki širdies gelmių...


3. Nuolat susirandanti blogiausius įmanomus variantus. Nuo vedusių vyrų iki to vaikino universitete, kuris sutikdavo susitikinėti tik trečiadieniais – tavo draugai negali suvokti, iš kur tu vis trauki tuos nevykėlius. Yra merginų tipas, kuris tiesiog traukte traukia tokio tipo vaikinus.


4. Daug metų džiūstanti dėl to paties nepasiekiamo vaikino. Giliai viduje tu žinai skausmingą tiesą – jis tau nejaučia to paties, ką tu jauti jam. Deja, meilė kartais gali būti skaudinanti. Todėl kuo greičiau vertėtų ištrūkti iš tokių santykių ir numalšinti norą mylėti tą, kuris niekuomet nebus tavo.


5. Esanti santykiuose, bet to nepripažįstanti. Jūs susitikinėjate kas vakarą ir nemezgate santykių su kitais, bet tu vis vien jo nevadini savo vaikinu. Galbūt jis tau per mažai patinka? O gal negali atsigauti po skaudžių skyrybų? Priežasčių gali būti daugybė,


6. Nuolat užsiimanti kažkuo įtartinu. Anksti išeini iš baro arba nuolat rašinėji žinutes bei siunti jas kažkokiu savo telefone neišsaugotu numeriu – tu nuolat veiki kažką neaiškaus. Arba paprasčiausiai dar nesi tinkamai pasiruošusi į savo gyvenimą įsileisti žmogų - linksminiesi, leidi laiką taip, kaip tau patinka ir nė kiek nesisielvartauji dėl to, jog neturi vaikino.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis