6 populiariausi klausimai apie pirmą kartą. Rask atsakymus!

Prieš pirmą kartą su vaikinu jaudinasi kiekviena. Juk tai - svarbus gyvenimo žingsnis. O svarbiausia, jog žengus jį kelio atgal nėra. Būtent todėl daugelis merginų smalsauja, kaipgi vyksta viskas pirmo karto metu.

Kokie yra dažniausiai užduodami merginų klausimai apie nekaltybės praradimą?

1. Ar pasakyti jam, jog aš nekalta?

Atsakymas: jei jautiesi nejaukiai, būtinai pasakyk vaikinui, jog esi nekalta. Taip įspėsi jį ir vaikinas pirmojo karto metu elgsis atsargiau, neskubės ir bus švelnesnis. Negalvok, jog vaikinas apie tave mąstys kaip apie nepatyrusią. Priešingai, jam bus malonu tave mokyti ir tavimi rūpintis.

2. Ar pirmo karto metu skauda?

Atsakymas: pirmojo karto metu iš tiesų daugelis merginų patiria skausmą, tačiau koks stiprus bus skausmas, yra labai individualu. Visgi kai kurioms merginoms pirmojo karto metu visai neskauda, nes jos jaučia tik švelnų dilgčiojimą.

3. Ar pirmo karto metu įmanoma pastoti?

Atsakymas: pirmojo karto metu, kaip ir trečiojo, kaip ir penktojo karto metu, iš tiesų įmanoma pastoti. Ginekologiškai yra įrodyta, jog pirmojo karto metu galimas pastojimas. Todėl be apsisaugojimo priemonių - nė žingsnio.

4. Ar privaloma yra įžanga į pirmą kartą?

Atsakymas: kadangi pirmasis kartas merginoms dažniausiai būna kupinas vidinės įtampos, ją numalšinti gali ilga įžanga. Tai yra, švelnios glamonės, bučiniai. Įžanga atpalaiduoja, todėl pirmojo karto metu ji yra rekomenduotina.

5. Kas, jei bus labai daug kraujo?

Atsakymas: daugelis merginų baiminasi kraujo, tačiau tik labai mažai daliai merginų kraujo būna itin daug. Dažniausiai kraujavimas pirmojo karto metu nėra toks gausus, kaip įsivaizduoja merginos. Visgi jei tave trikdo kraujas, rekomenduotina pasitiesti švarų rankšluostį tam, jog nebūtų ištepta patalynė.

6. Ar po pirmojo karto nesijausiu blogai psichologiškai?

Atsakymas: viskas priklauso nuo daugelio aplinkybių - partnerio, vietos pasirinkimo, pačios merginos psichologinės būklės. Tačiau jei viskas praeina sklandžiai, mergina neturėtų jaustis blogai. Kita vertus, būtent todėl reikėtų atidžiai pasirinkti, su kuo ir kur pasirinkti pirmą kartą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis