6 įrodymai, jog tave veikia antgamtinė jėga

Tikriausiai nerasime žmogaus, kuris bent kartą gyvenime nesijautė keistai. Sumišusios emocijos, pasimetimas, mistiški ženklai - turbūt ir tu kažkada jauteisi lyg ne šios žemės gyventoja.

Psichologai teigia, jog tokie pojūčiai natūralūs žmogiškajai giminei, tačiau kai jie užsitęsia ar tampa varginančiais, būtina ieškoti priežasties. Jei ilgą laiką jautiesi neįprastai ir atpažįsti bent vieną iš šių ženklų, gali būti, jog nesi visiškai už save atsakinga.

Gali tuo tikėti, gali ir ne, bet patariame paskaityti šiuos ženklus, kurie pranašauja apie asmenybės susidvejinimą arba tapimą marionete.

1. Tu nuolatos kalbi per sapnus. Jei nuo pat ankstyvos vaikystės esi linkusi kalbėti per sapnus, tai reiškia, jog esi apdovanota ypatingomis galiomis, kuriomis arba išmoksi naudotis, arba niekuomet nepajėgsi. Jei naktį kalbi malonius, švelnius žodžius, vadinasi, talpini savyje daug teigiamų emocijų, o jei pyksti, rėki, verki - esi silpna emociškai.

2. Kai pažiūri į laikrodį, visuomet matai tikslų skaičių valandų bei minučių. Jei nuolat pažvelgusi į laikrodį nustembi pamačiusi vienodą skaičių, vadinasi, paskui tave nuolat seka tavo praėjusio gyvenimo asmenybė, kuri, beje, buvo itin sėkminga. Kuo greičau išnaudok šią sėkmę.

3. Nesutari su gyvūnais. Jei gyvūnai tau prisiartinus dažnai šiepia dantis, visko gali būti, jog turi labai stipraus energetinio vampyro bruožų. Pastebėk, kaip elgiesi su aplinkiniais - ar jie noriai su tavimi bendrauja, ar patiki tau paslaptis, ar nevengia tavęs? Kuo greičiau stenkis atsikratyti energetinio vampyro bruožų.

4. Neretai negali suvaldyti savo pykčio. Kartais įsiunti taip, jog net dūmai rūksta? Vadinasi, praeitame gyvenime buvai itin piktas ir nedoras žmogus, kurio neigiamos savybės persidavė ir tau. Tik tavo stiprybė padės nuslopinti šias neigiamas savybes ir pašalinti praėjusio gyvenimo likučius. Išbandyk atsipalaidavimo pratimus, bandyk nuslopinti įniršį, o jei jauti, jog pyktis tave slegia, apsilankyk pas psichologą.

5. Labai dažnai jauti, jog tave kažkas stebi. Jei eidama gatve vis atsisuki pasižiūrėti, ar niekas tavęs neseka, arba paprasčiausiai pasąmonėje jauti, jog kažkas į tave žiūri, gali būti, jog tavimi kažkas stipriai manipuliuoja. Galbūt tau kažkas labai nori pakenkti, nuolat apie tave galvoja, sapnuoja ar apšneka. Tapai kažkieno marionete.

6. Tau dažnai tempia nugarą be jokios aiškios priežasties. Jei mediciniškai esi sveika, nugaros tempimas gali reikšti ir didelį neigiamų emocijų perteklių, kurį gali sąlygoti tavo tamsioji asmenybės pusė. Gali būti, jog tavyje gyvena piktoji TU, kuri nori daug kam pakenkti ar įskaudinti. Būtina pradėti kovoti su tuo kuo greičiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis