5 tavo sakiniai, po kurių visi atkreips dėmesį į tave

Patinka dėmesys? Esi visai nieko prieš, jei visų akys yra nukreiptos į tave? Tuomet garantuotai žinai, kaip padaryti, jog visi klausytųsi tavęs. O kas lieka toms, kurios trokšta dėmesio, tačiau yra nedrąsios?

Mes žinome penkis stebuklingus sakinius, kuriuos ištarusi akimirksiu atkreipsi į save dėmesį. Verta juos įsidėmėti!

„Aš manau, jog mums būtų geriau daryti tai šiek tiek kitaip ”, - nuomonės argumentavimas labai svarbus dalykas. Juk žmonės iš karto atkreipia dėmesį į tuos, kurie gina savo požiūrį. Jei žarstysiesi prieštaravimais, tuomet irgi nieko gero nelauk. Privalai išmokti paprieštarauti, tačiau netapti viskuo nepatenkinta bambekle. Retkarčiais geriau ir patylėti, tačiau jei tave kažkas iš tiesų erzina - pasakyk tai. Vėliau gali prasiveržti it ugnikalnis, o tuomet nebus gerai!

„Tau šis švarkelis labai tinka”, - kai kalbame apie bendravimą su aplinkiniais, vienas geriausių bendravimo įpročių - kartais pasakyti komplimentus. Pasakytas komplimentas yra tarsi balzamas žmogaus širdžiai, žinoma, kai to balzamo nėra padauginama. Pasistenk komplimentais nesižarstyti ir sakyti juos tik tada, kai iš tiesų vertėtų. Visgi jei kitam žmogui pasakytas komplimetas tikras, nuoširdus, tuomet ir pokalbis virsta kur kas mielesniu.

„Šį pavyzdį galėtumėme sulyginti su vakarykščiu įvykiu” , - parodydama, jog domiesi tuo, kas vyksta pasaulyje, ne tik sustiprinsi savo, kaip išmintingos merginos, įvaizdį, bet ir užvesi naują pokalbio temą. Kaip įmanydama stenkis daugiau sužinoti apie tai, kas vyksta aplink tave. Tai ne tik daro tave išmintingesne kitų akyse, bet ir atkreipia aplinkinių dėmesį.

„Ši daina man labai patinka/ šis maistas man labai gardus/ šis drabužis man labai dailus” , - pasidalinusi savo emocija su aplinkiniais, tuoj pat sulauksi atsako. Ir, žinoma, dėmesio! Juk dažnai pasakiusi, kas tau patinka, skatini savo mintimis pasidalinti ir kitus. Todėl jei tau kažkas iš tiesų patinka, neslėpk to ir pasidalink savo jausmais. Ką gali žinoti, gal kitam žmogui tavo mėgiamas dalykas patiks lygiai taip pat?

„ Kadaise ir aš tai dariau... ” , - nėra nieko labiau suartinančio nei prisiminimai. Todėl pasidalinusi savo mintimis iš karto sulauksi žmonių dėmesio. Nebijok papasakoti, ką kadaise veikei ir kokius nuotykius patyrei. Jei nestokoji humoro jausmo, papasakok linksmą istoriją. Svarbiausia, dalinkis tuo, kas tau pačiai kelia šypseną prisiminus.

Ir pabaigai: verčiau nesiekti dėmesio dirbtiniu būdu. Pasistenk elgtis natūraliai ir taip, kaip yra tau būdinga. Patikėk, nuoširdumu galima nuversti kalnus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis