5 simboliai tavo gyvenime patvirtins, ar turi astrologinių galių

Jei kartais susimąstai apie tai, jog gali turėti astrologinių galių, perskaityk tai. Kai kurie simboliai, žymintys tavo gyvenimą, kuo puikiausiai gali jas atspindėti.

Audros. Gal tu nebijai audrų? Gal netgi žaviesi motinos Gamtos jėga? O gal net kartais tau atrodo, kad tu pati – tavo aistra ir energija – sukėlė audrą? Jei pasirodžius audrai tavyje pradeda kunkuliuoti vidinė jėga, gali numanyti, jog turi astrologinių gebėjimų. Juos turintys žmonės neretai ne tik nujaučia nelaimes, bet ir ateinančias audras.

Žemės galios. Astrologinių galių turinti mergina yra žemės stichijos mergina. Iš žemės mes gauname natūralias gimdymo, transformacijos, gydymo ir atgimimo galias. Tokios yra moters, merginos galios, tokios yra žemės galios. Dažnai astrologinių gebėjimų turinčios merginos jaučia ypatingą ryšį su žeme, jas domina viskas, kas susiję su žemės kilme, jos gyventojais.

Norai. Gal pastebėjai, kad tavo norai pildosi – ir geri, ir blogi? Ir gal netgi pradedi bijoti savo pačios galių? Ar žmonės tau reguliariai sako, kad esi sena siela? Tai vieni iš pagrindinių įrodymų, kad gali turėti astrologinių galių. Dažniausiai tokių galių turintys žmonės lengvai pildo kitų norus - jiems nesunku padėti, pagelbėti esant sunkioje gyvenimo situacijoje. O ką jau kalbėti apie jų pačių norus - kartais jų išsipildymas net pradeda gąsdinti.

Prisiminimai iš praeito gyvenimo. Ar tau iškyla skausmingų prisiminimų apie tai, kaip esi išvaroma, deginama ar skandinama? Vien dėl to, kad esi išmintinga, laukinė ir laisva? Jei nors kartą esi sapnavusi panašų sapną ar tave net aplanko iliuzijos iš praėjusio gyvenimo - tai tikrų tikriausias įrodymas, jog turi magiškųjų galių.

Pranašavimai. Kalbant apie ženklus ir simbolius – tu dažnai nujauti ateities įvykius, lyg žvelgtum į krištolinį rutulį. Daugelis tau sako, jog puikiai išpranašavai ateitį ar gebi įžvelgti blogį atnešančius dalykus? Beveik nėra abejonių, jog turi atgamtinių galių, kuriomis turėtum pasinaudoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis