5 požymiai, jog jūsų santykiai tobuli

Vargu, ar galėtume apibūdinti tobulus santykius vienu sakiniu. Juk į juos įeina ir pagarba vienas kitam, ir rūpestis, ir dėkingumas, ir nuoširdumas, atvirumas bei galės kitų dalykų. Tačiau išrinkome pagrindines tiesas apie tobulus santykius. Ar gebi atpažinti save?

1. Tobuli santykiai išlaisvina.

Artimas žmogus taip turi su tavim elgtis, kad tu jaustumeisi esanti visatos karalienė. Tinkamas partneris visada palaiko, dėl tavęs stengiasi būti geriausia savo paties versija.

Santykiuose neturėtum jaustis taip, lyg dūstum. Santykiai, kuriuose jautiesi taip, lyg antroji pusė neleidžia tau patirti tau numatyto gyvenimo, nėra tinkami. Jei jauti, kad tam, kad būtum su konkrečiu žmogumi, tau reikia išsižadėti savo moralinių principų, nuomonės ir tikėjimo, reiškia, tas žmogus tau netinka.

2. Tobuli santykiai nestokoja drąsos.

Santykiai turėtų būti vienas gražiausių tavo gyvenimo nuotykių, kuriam reikia ryžtis. Nuotykis, kupinas naujų, niekad anksčiau nematytų vietų, nepatirtų jausmų ir minčių. Šis nuotykis turi būti nesibaigiantis, kad kasdien nubudusi jaustum džiaugsmą dėl to, kad štai laukia dar viena diena su mylimu žmogum.

Santykis neturi gąsdinti. Jei su žmogumi esi priversta pamiršti įdomų, nuotykių kupiną gyvenimą, reiškia, tas žmogus ne tavo. Jei būdama santykyje nebegali mėgautis gyvenimu – toks santykis niekam tikęs. Tikras ryšys suteikia daugiau jėgų ir galios, šalia tinkamo žmogaus jauti gilų atsipalaidavimą, o ne nuovargį.

3. Tobuli santykiai yra paprasti.

Iš esmės santykiai yra pagrįsti emocine ir fizine trauka. Todėl ryšį stiprina visokie maži dalykai, kurie pabrėžia tą trauką – gestai, žodžiai, dovanėlės, prisilietimai ir pan.

Partneriai savo veiksmais parodo, kad vienas kitam rūpi. Santykiai neturi būti komplikuoti, neturi kelti abejonių ir minčių, ar vienas iš partnerių kitam rūpi labiau, o gal atvirkščiai. Tikruose santykiuose nekyla abejonių, ar dėmesio ženklai yra tikri, neapsimestiniai, ir ar jų apskritai yra.

4. Tobuli santykiai yra jaudinantys.

Kai žmogų myli, kiekvienas jo prisilietimas ar gestas kelia malonų jaudulį. Kiekvienas bučinys pakerta kojas. Jautiesi graži kaskart, kai partneris į tave pažvelgia. Su tinkamu žmogumi nesijauti nesmagiai, nejaukiai. Su juo tau nėra nuobodu, tu nesijauti niekuo neypatinga ar negeidžiama.
Tikras ryšys yra toks, kuris verčia keistis į gerąją pusę. Jei taip nėra, reiškia, šis žmogus tau netinka.

5. Tobuli santykiai nestokoja džiaugsmo.

Šypsenos, juokas, pokalbiai – santykiuose su tinkamu partneriu jų turi būti daugiau, nei su kitais. Kai iš tiesų myli, tau visiškai nė motais, ką galvoja aplinkiniai apie judu, šokančius ar linksmai laigančius gatvėje. Kai būti su mylimu žmogumi, norisi išjungti telefoną, nes norisi mėgautis akimirkomis, kurias prisiminsi amžinai.
Santykiai neturi būti sunki našta. Jie neturi būti tokie sunkūs, kad net nesinori susitikti ir tenka ieškoti pasiteisinimų.

Partnerį rinkis pagal suderinamumą, o ne pagal „Patinka“ paspaudimų skaičių „Instagram“ paskyroje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis