5 merginų tipai, nuo kurių vaikinai bėga neatsisukę

Santykiai - nuostabus periodas, kurį patirti turėtų kiekviena. Vis dėlto romantiški ryšiai gali ir neužsimegzti, jeigu savyje atrasi bent vieną iš šių savybių, kurios vaikinus atstumia.

Materialistė

Vaikinai puikiai pastebi, kuri mergina per pirmąjį pasimatymą skenuoja ne tik vaikino išvaizdą, bet ir piniginės turinį. Tokios merginos daugeliui vaikinų yra atgrasios, ypač, kai materialinių dalykų troškimą labai aiškiai pabrėžia. Daugelis vyriškosios lyties atstovų tvirtina, jog nieko nėra blogiau kaip susipažinus su žavia mergina suvokti, jog ji tetrokšta tik materialių gėrybių.

Sutik - vaikinai neretai kur kas lengviau žiūri į įvairias situacijas. Nenuostabu, jog merginos į daug ką reaguoja jautriau ir emocionaliau. Vis dėlto jei mergina pavirsta niurgzla ar verkšlenančia dėl kiekvieno menkniekio... Na, tuomet apie susižavėjimą negali būti nė kalbos. Vaikinai netoleruoja ir tų, kurios pernelyg dažnai skundžiasi dėl įvairiausių dalykų. Žinoma, kai merginai ne PMS...

Taip, tai yra tiesa - vaikinai ieško ištikimų ir atsidavusių merginų. Deja, daugelis skundžiasi, jog rasti tokią merginą sudėtinga. Mergina, kuri nuolatos flirtuoja su kitais, toli gražu nėra vaikinų svajonė. Švelnus flirtas galimas, tačiau kai jis peržengia ribas - tuomet vaikinui kyla nenumaldomas pavydas.

Mergina, kuri gyvenimą paverčia teatru ir įsijaučia į princesės vaidmenį, vaikinus iš karto atbaido. Taip, mergina turi būti mylima ir gerbiama, tačiau troškimas, jog ją nešiotų ant rankų... Ar tai yra realu? Dažnai užsispirianti ir neįkalbama mergina taip pat patenka į šią kategoriją.

Be kalbėjimosi jokie santykiai neturėtų pagrindo, tačiau kai šnekos per daug, vaikinai pasimeta. Jie niekaip nesuvokia, kodėl būtina šnekėti apie naujai nusipirktą lūpdažį ar geriausios draugės santykius. Todėl itin didelės pleputės, kurios nenutyla nei kompanijoje, nei būnant dviese, vaikinus iš karto atstumia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis