5 merginų tipai, kurias vaikinai kaipmat įsimyli

Vaikinai įsimyli merginas, kurios jiems atrodo ypatingos, kitokios nei merginos, su kuriomis jie yra turėję santykių anksčiau. Taigi patarimas tau – būk išskirtinė ir nesistenk atitikti standartų.

Vaikinai įsimyli merginas, kurias bijo prarasti

Vaikinai įsimyli merginas, kurios gerbia save ir reikalauja pagarbos iš vyro. Patikėk, kelių kilometrų atstumu vaikinas „užuodžia“ merginą, kuriai trūksta pasitikėjimo savimi. Natūralu - turėdami šalia savęs tą, kuri tiki savimi ir yra vienareikšmiškai pasiryžusi būti viena, jei santykiai nutrūktų, vaikinai trokšta merginą laikyti arčiau savęs. Tai tuo pačiu skatina dar didesnį meilės jausmą, mat daugelį vaikinų merginų nepriklausomybė žavi.

Kodėl vaikinas turėtų tave mylėti, jei tu nemyli pati savęs? Patikėk, vaikinai tiesiog dievina merginas, kurios turi savo veiklų, hobių ir neprisiriša prie mylimo žmogaus. Toks prieraišumas skatina ne santykių stiprumą, bet jų baigtį - retas kuris vaikinas nori būti su ta, kurią mato kiaurą parą. Poilsis vienam nuo kito yra tiesiog privalomas!

Vaikinai įsimyli merginas, kurias didžiuodamiesi norėtų pristatyti draugams ir šeimos nariams. Ką tai reiškia? Neleisk sau būti isterike, mergina, keliančia scenas, ar vartojančia per daug alkoholio. Kodėl jis turėtų norėti visą tai įsileisti į savo gyvenimą? Daugeliui vaikinų šeima yra didžiausia vertybė, todėl jiems imponuoja ta mergina, kuri puikiai sutaria su jo tėvais ar giminėmis.

Niekas nenori nuobodaus žmogaus ar žmogaus, kuris nuolat būna vienodas. Taigi patarimas tau – stenkis išlikti įdomi. Tobulink save, sportuok, lankykis įvairiuose renginiuose, būk išskirtinė, originali. Kartais net keistenybės patraukia priešingą lytį, todėl nebėk nuo savęs.

Paniurelės, nuolat besiskundžiančios menkniekiais ar paprasčiausios liūdesio karalienės - tokios merginos vaikinams kelia tik neigiamus jausmus. Juk ir pati pastebi, kaip būnant šalia pikto, liūdno žmogaus tavo nuotaika pradeda kisti. Todėl kuo dažniau šypsokis ir semk gyvenimo malonumus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis