5 merginų savybės, kurias vaikinų akimis turi tobula mergina

Neretai mes pačios pernelyg įsigiliname į savo kompleksus, o privalumus pamirštame. Juk savyje talpiname tiek daug teigiamų savybių, kurias, be to, pastebi ir vaikinai! Jie mums pakuždėjo, kokias savybes, anot jų, turi tobula mergina.

Puiki sveikata. Norint atrodyti ir jaustis gerai neužtenka vien sportuoti ar sveikai valgyti. Tačiau derinant šiuos dalykus galima sustiprinti organizmą, išvengti ligų, pagerinti odos būklę ir paprasčiausiai būti geresnės nuotaikos. Vaikinai nesąmoningai ieško tos, kuri turi gerą sveikatą, todėl jei savimi rūpinsiesi ir saugosi sveikatą, tikrai neliksi nepastebėta!

Retas vaikinas aklai seka madą. Jie tikrai nežino, kuo praėjusio sezono mada skiriasi nuo naujausių mados vėjų. Jiems svarbiau, kad mergina turėtų išskirtinį skonį ir gebėtų drabužiais pabrėžti visus savo privalumus. Todėl mokysis rengti ne madingai, o... naudingai! Atrask, kurie drabužiai geriausiai paslepia tavo figūros trūkumus, o kurie paryškina privalumus. Vaikinai neatsimins, kokio kirpimo ar spalvos suknelę vilkėjai pirmajame pasimatyme, tačiau net neabejos, kad atrodei puikiai.

Niekas nemyli „princesės ant žirnio“, kuri net ir šviesiausią dieną visur geba įžvelgti vien tamsą. Ne vienas vaikinas patikintų, kad šypsena - geriausias merginų ginklas. Joks vaikinas nenorės būti šalia surūgėlės, nesvarbu, kad ir kokia graži ji būtų. Todėl stenkis skleisti gerą nuotaiką ir nuolat šypsokis, juk niekad nežinai, ką tavo šypsena išvers iš koto...

Veiklios merginos - įdomesnės. Jeigu vaikinas pajus, kad visas tavo pasaulis ir dienotvarkė sukasi tik aplink jo norus, ilgai šalia jo neturėsi. Vaikinams labai svarbu žinoti, kad esi įdomi ir užsiėmusi asmenybė, tokiu būdu su tavimi galima kalbėtis daugybe temų, tu turi daugiau įspūdžių, negu ta, kuri geba papasakoti tik kaip šiandien lakavosi nagus ar žiūrėjo serialą. Todėl įrodyk, kad esi nepriklausoma, ir vaikinas yra tik tavo gyvenimo dalis, o ne visas gyvenimas.

Dažniausiai merginos jaučia poreikį paguosti ar nuraminti vaikinus, ypač kai šiuos prispaudžia iš tiesų nemenkos bėdos. Vaikinai tokį merginų elgesį linkę vertinti kaip meilės įrodymą, nes būtent gebėjimas guosti jiems asocijuojasi su tvirtais jausmais. Dažnam vaikinui taip pat norisi turėti tą, su kuria galėtų išsikalbėti, išlieti širdį ir pasidalinti dienos įvykiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis