5 įrodymai, jog vaikinas tau neabejingas

Merginų pasaulyje vyrauja įvairios dilemos, kitaip tariant, diskusijos gyvenimiškomis temomis. Viena iš svarbiausių bei nerimą keliančių bei ramybės neduodančių temų yra tai, kaip sužinoti, ar tu patinki tau patinkančiam vaikinui ir kaip išsiaiškinant tai tuo pat metu sugebėti neapsikvailinti.

Taigi pateiksiu keletą visiškai nesudėtingų pavyzdžių, kaip suprasti ar iš tiesų vaikinas tau yra neabejingas.

Užkalbinimas. Jei jis sugebėjo tave užkalbinti, sveikinu, tu jau esi teisingame kelyje ir viskas klostosi sklandžiai, taip kaip tu to nori. Bet, dar neskubėk imti ir planuoti jūsų būsimos bendros ateities, kuri tik sukasi tavo vienos galvoje - gali apsikvailinti.

Merginų galvose sukasi mintys apie tai, jog vaikinai yra dar pakankamai nesubrendę ir nesugeba būti mielais, bet jei tu jam tikrai patinki, niekada neliksi jo nepastebėta, jis žarstys tavo pusėn gražius žodžius, nepagailės ir mielų komplimentų. Jei vaikinui nerūpi, jis nesistengs dėl tavęs ir nerodys akivaizdžių ženklų.

Kuo labiau vaikinas merginai yra neabejingas, tuo jis ieško naujesnių ir vis originalesnių būdų kaip jai tai parodyti. Tad, jei jis pasirodys tau lyg ponas keistenybė, nepatarčiau priimti skubotų sprendimų kaip ir kuo greičiau jį atstūmus. Skuboti bei neapgalvoti sprendimai dažniausiai būna klaidingi, nes reikia viską nuodugniai apgalvoti ir tik tada priimti sprendimą, dėl kurio netektų paskui gailėtis.

Dažnai simpatija išreiškiama veiksmais : mielos žinutės ryte vos prabudus, sukeliančios tau plačiausią šypseną ir pakeliančios nuotaiką visai ateinančiai dienai. Jo skambutis vakare prieš pat tau užmiegant taip pat puikus ženklas suprasti, jog tu jam rūpi ir jis tau neabejingas. Jei vaikinas intensyviai įvairiais kanalais rodo dėmesį, kuo aiškiausiai galima suprasti, jog jis tau jaučia jausmus.

Dar visai neseniai jis net nekalbėjo apie jūsų bendrą ateitį ir nematė tavęs joje? Jei jo elgesys bei požiūris į tave ima ir visiškai netikėtai pasikeičia, laikykis, mergyt, pokyčių metas tuoj startuos. Gali mesti tas juodas mintis apie gyvenimą su devyniomis katėmis į šoną!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis