5 dalykai, padėsiantys atrodyti patraukliai kitų akyse

Žmogus yra socialus ir jam norisi bendravimo bei dėmesio, ypač, jei tas dėmesys iš priešingos lyties atstovų. Gaila, bet kartais savo elgesiu juos atstumiame ir net nesuprantame kaip, tad surašėme keletą patarimų, jog tavo patrauklumo taškai tik kiltų, o ne kristų.

PASITIKĖK SAVIMI
Turbūt niekas neatrodo patraukliau nei gatve einanti ar susirinkime idėjas dėstanti, savimi pasitikinti, mergina. Tokia mergina spinduoliuoja žavesį ir traukia aplinkinių žvilgsnius. Ji verčia juos žavėtis ir norėti būti panašiems į ją. Tik nemaišyk pasitikėjimo savimi su arogancija, nes pasitikėti savimi, tai jaustis patogiai savo kūne ir didžiuotis tuo, kas esi. Kai pasitiki savimi – nepeiki savęs už padarytas klaidas ir nekalbi apie save negražiai. Dar daugiau, nepavydi ir visuomet džiaugiesi kitų laime bei pasiekimais.

ATSIPALAIDUOK
Visi išminčiai ir psichologai moko gyventi šia diena, nes tik tada būsi laimingas, vadinasi, ir patrauklus. Juk laimė ir grožis labai susiję, tačiau čia ir prasideda sunkumai. Vieni vis prisimena anksčiau padarytas klaidas ar patirtą laimę, kiti gyvena ateitimi ir tiki, jog laimingas taps tik tada, kai baigs universitetą, susiras mylimą žmogų ar uždirbs pirmąjį milijoną, taigi visi laukia laimės kada nors, o šiandien liūdi. Bet juk saulė šviečia šiandien, draugai anekdotą irgi pasakoja šiandien ir sakūros! Net jos žydi šiandien, tai gal pats laikas atsipalaiduoti, įkvėpti gryno oro ir nusišypsoti?

BŪK AKTYVIA KLAUSYTOJA
Kai bendrauji su žmogumi, nesvarbu, ar tai tavo simpatija, ar tavo draugė ar žmogus su kuriuo kątik susipažinai, parodyk, kad jis tau įdomus. Kaip tai padaryti? Na, visų pirma nepertraukinėk žmogaus jam kalbant ir nesmerk jo. Kai reikia, linksėk galvą, taip pat klausinėk jo. Kai kitas žmogus jaučia, jog tau jis rūpi ir yra įdomus, jis į tave pradeda žiūrėti kur kas teigiamiau nei prieš tai.

KALBĖK APIE TAI, KĄ MĖGSTI
Kai žmogus kalba apie tai, kas jam labai patinka, jo akys ima degti ir būtent tos degančios akys traukia aplinkinių žvilgsnius. Nepradėk tų neįdomių kalbų susijusių su „ką veiki“ ir „kaip tu“. Kalbėk su aplinkiniais apie tai, kas įdomu, kas svarbu, kas skauda arba labai džiugina, nes tai yra svarbu. Bendraudama įdomiomis, svarbiomis temomis ne tik sužavėsi kitus, bet ir pati sužinosi daugybę įdomių dalykų.

RŪPINKIS SAVO IŠVAIZDA
Kad ir kaip norėtųsi, jog aplinkiniai vertintų tik gražų vidų, taip niekada nebus. Išvaizda taip pat turi būti reprezentatyvi. Na, jeigu tu būsi su suplyšusiu sijonu ir neplauta galva, tikėtina, jog net ir aistringai kalbėdama ir pasitikėdama savimi, daug dėmesio iš kitų nesusilauksi, todėl rūpinkis ir savo išore. Moksliniai tyrimai rodo, jog žmonės, kurių dantys labai balti yra patrauklesni, tad rūpinkis savo dantukais bei valgyk daug daržovių ir vaisių, kurių sudėtyje yra daugybė antioksidantų, valančių nešvarumus iš odos. Kiti tyrimai rodo, jog besišypsančios merginos taip pat traukia daugiau aplinkinių dėmesio, tad nepamiršk puoštis svarbiausiu - šypsena.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis