5 dalykai, kuriuos vaikinai nuo tavęs slepia, bet norėtų pasakyti

Ech, tos paslaptys... Truputis paslaptingumo gyvenimą padaro kur kas žavingesniu, tačiau yra tokių dalykų, kuriuos mes mielai išpeštume iš kitų žmonių.

Vienas iš jų - vaikinų mintys, kurių perskaityti, deja nemokame (o gal?). Visa laimė, jog kai kurie vaikinai pasižymi neįtikėtinu atvirumu ir pasiryžo mums papasakoti apie jų viduje slypinčias tiesas, kuriuos jie tau norėtų pasakyti, bet jiems labai nedrąsu. Giliai įkvėpk ir pažiūrėk, ką rasi atvėrusi Pandoros skrynią.

Tavo nepasitikėjimas kūnu mus varo į neviltį. Celiulitas ant šlaunų? Pūpsantis pilvukas? Maža krūtinė? Mes šių dalykų net nebūtume pastebėję, jei tu pati šimtą kartų kartodama, kaip tau nepatinka kažkuri tavo kūno dalis, nebūtum mums to įkalusi į galvą. Patikėk, susipažinę su mergina mes mažiausiai kreipiame dėmesį į tavo vadinamuosius kūno trūkumus. Kiekvienos merginos figūra - unikali, ir kiekviena mums yra žavinga.

Ašarodama per romantinę komediją nepulk teisintis. Nesisielok, jei prie mūsų akių apsiverkei pamačiusi gatvėje paliktą kačiuką. Tavo jautrumas nėra gėda, mes suprantame, jog taip paprasčiausiai išreiški savo emocijas. Mes esame kur kas tvirtesni emocijų atžvilgiu, tačiau patikėk - kartais taip norėtume visu garsu pravirkti stebėdami graudžią dramą. Bet laikomės.

Žinome, žinome - tu tikrai mėgsti kalbėtis su savo draugėmis apie daug ką. Ir ne tik apie nusipirktą suknelę. Todėl mums labai baisu, jog mūsų asmeninių santykių detales išpasakosi savo draugėms. O kur dar intymios santykių detalės... Todėl mes dažnai jaučiamės nesaugūs. Kitas dalykas - kiekvieną kartą, kai išeini su draugėmis į miestą mergaitiškai praleisti laiko, mes raunamės plaukus. Kas ten žino - gal tave užkalbins simpatiškesnis vaikinas? Gal su draugėmis pradėsi kvailioti? Tas vakaras mums tampa tikru košmaru.

Kad ir kaip nenorėtume pripažinti, jog mums nuolatos reikia šilumos, atjautos ir palaikymo, taip yra ir buvo visuomet. Grįžę po sunkios drabo dienos ir alinančios sporto treniruotės mes norime ne nesibaigaiančios kritikos, piktų komentarų ir ginčų, o ramaus bendravimo,

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis