5 dalykai, kurie iš karto sužavi aplinkinius

Žavėti kitus gali ne kiekvienas. Daugelis sako, jog žavesys - įgimta savybė, o mes manome, jog truputį pasipraktikavus galima sužavėti net patį šalčiausiąjį. Taigi... kokie yra penki dalykai, kurie iš karto sužavi žmones?

1. Tavo balso tembras. Moksliškai nustatyta, jog švelniu, ramiu tonu kalbančios merginos kitiems yra ptrauklesnės nei skardžiabalsės. Taip yra todėl, jog ramus balso tembras nuramina, nekelia streso, verčia atidžiau įsiklausyti į tai, ką kalbi. Todėl patarimas: nesijaudink, nesinervink ir ramiai kalbėk. Stenkis tarsi klausytis savęs iš šono: gal darai daug kalbos klaidų? Tam padės knygų skaitymas.

2. Humoro jausmas. Humoro jausmas - labai subtilus dalykas. Vieniems tavo humoro jausmas gali labai patikti, kai tuo tarpu kitiems atrodyti lėkštokas. Todėl svarbu jausti saiką. Nevykusiai pajuokavai? Atleistina, jei padarei tai vieną kartą. Tačiau jei ir po nevykusio pokšto bandai užkariauti kitų dėmesį netikusiais juokeliais... Privalai jausti, kokioje aplinkoje esi. Juk susitikusi su vaikino tėvais nepokštausi apie savo eksus! Todėl humoro jausmu naudokis atsakingai.

3. Suvokimas, ko esi verta. Mergina, kuri žino savo vertę, tai yra, nenusileidžia kitiems, nesileidžia būti valdoma, nėra nei pernelyg užrietusi nosį, nei nusižeminusi, visuomet žavės kitus. Atmink: paprastumas yra vertybė, todėl jei pasaulį bandai užkariauti lipdama kitiems ant galvų, vargu, ar būsi laiminga. Nebent trumpą akimirką!

4. Išsilavinimas. Ant kaktos neužsirašysi, jog lankai garsų universitetą, tačiau iš kalbos kiti tikrai supras, jog esi išmintinga panelė. Todėl lavink savo kalbą: eik į kultūrinius renginius, daugiau skaityk knygų, mokykis, semkis žinių iš vyresnių žmonių, siek savo tikslų. Nėra nieko geriau nei įdomi pašnekovė. Kažin, ar besidomėdama vien kosmetikos naujienomis užmegsi gilesnį pokalbį...

5. Tinkami drabužiai. Jei iš spintos trauki praeitų metų megztinį išsiardžiusia rankove ir manai, jog jis vis dar tiks šiam sezonui, klysti. Drabužiai nebūtinai turi atitikti naujausias mados tendencijas, tačiau tai, jog jie turi būti tvarkingi ir nesuplėšyti - faktas. Todėl verčiau ne pasikliauk mada, o pasistenk, jog tavo stilius būtų tvarkingas bei skoningas. Neprisipirk įvairiausio stiliaus drabužių - formuok savo stilių pašalindama iš drabužinės tokius aprangos derinius, kurie yra jau gerokai senstelėję.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis