5 dalykai, kurie atstumia vaikinus

Vienas vaikinas sutiko mums papasakoti, kokie yra dalykai, kurie jį (ir daugelį kitų vaikinų!) labiausiai atstumia, kalbant apie merginas.

1. Perdėtas madų / naujų tendencijų vaikymasis.

Gal gali pagaliau pasirinkti vieną kryptį? Jei tau kažkas patinka, apsistok ties tuo dalyku. Nekeisk savo skonio kas savaitę tik dėl to, kad visos draugės taip daro.

2. Puikavimasis tuo, kad nesi protinga.

Knygų skaitymas automatiškai nepadaro žmogaus protingu, bet bent jau suteikia galimybę tokiu tapti. Nesigirk tuo, kad neskaitai knygų, lyg skaitymas būtų kvailas dalykas.

3. Papūstos lūpos (Ančiuko veidas).

Asmenukės nėra blogas dalykas, jei jos kokybiškos. Todėl – jokio „ančiuko veido“. Tai jau tikra atgyvena ir neatrodo žavingai.

4. Nuolatiniai skundai ir dejavimai apie tai, ko nesugebi.

Kai mergina nuolat pabrėžia, kad nemoka to ar ano ar nepasižymi vienomis ar kitomis savybėmis, ilgainiui tai nusibosta. Jei tai tiesa, imkis priemonių ir ištaisyk padėtį, kad nebereikėtų dejuoti, o jei netiesa, tai tiesiog atskleidžia nepasitikėjimą savimi, ir tikrai neprideda tau patrauklumo.

5. Silpnos moters vaidmuo.

Arba mažos, silpnos mergaitės. Jei tau reikia pagalbos, tiesiai paprašyk, ir aš mielai padėsiu. Bet nemirksėk blakstienomis ir papūtusi lūpų nesakyk: „Mielasis, gali atsukti stiklainį? Tu daug stipresnis už mane.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis