4 vaikinų tipai, kurių reikėtų vengti

Yra keturi vaikinų tipai, su su kuriais verčiau būti atsargioms. Visko gali būti, jog įsileidusios tokius vaikinus į savo gyvenimą, galite skaudžiai nudegti...

1. Sugadintos prekės

Ieškant antrosios pusės galima sutikti tiek daug žmonių, kurie nudegę savo pirmosiose santuokose ar rimtuose santykiuose. Jie pikti, nepasitikintys ir kandūs. Į kiekvieną jiems pateiktą klausimą sulauksite tik dalinio atsakymo, nes sienos, kurias tokie žmonės pasistato savo viduje, labai aukštos ir neįveikiamos.

2. Vyras-vaikas

Šis vaikinas tiesiog atsisako suaugti. Kiekvienas jo vakaras primena studijų laikų linksmybes. Kiekvienas pasimatymas neapsieina be alaus. Kiekvienas savaitgalis skirtas draugams. Be to, jis tingus.

3. Vaikinas, bijantis įsipareigoti

Tai gali būti antrojo tipo tęsinys, bet ne visuomet. Tokie vaikinai gali turėti puikų darbą, savo namus ir apskritai daug visko.

4. Narcizas

Saugokitės tokių vaikinų, nes jie save myli labiau nei kada nors sugebės mylėti tave. Paprastai jie traukia tokias merginas, kurios jaučiasi visiškai priklausomos nuo partnerio, nes jos dažnai linkusios įsiteikti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis