4 savybės, kurias turi ideali mergina

Tobula mergina - ar ji egzistuoja? Na, tobulų nėra, tačiau mergina, kuri spinduliuoja charizmą ir išskirtinumą, tikrai turi šias keturias savybes. Smalsu, kokias?

1.Tobula mergina turi pasitikėti savimi

Fizinis patrauklumas – tik viena monetos pusė, vidinis patrauklumas, psichologinis pasitikėjimas savimi – kita. Todėl vertėtų labiau ne puoselėti savo išorinį grožį, bet orientuotis į vidinio pasaulio patrauklumą. Vertėtų lavinti save, daugiau skaityti, mokytis kalbų, sekti, kas vyksta pasaulyje.

2.Tobula mergina yra moteriška

Senais laikais niekas nekalbėdavo, kad moteris turi būti moteriška, tai buvo savaime suprantama. Tačiau šiais laikais, kai merginos tapo kiek vyriškesnės, moteriškumas tapo dar didesniu pliusu. Švelnumas, nuoširdumas ir mielumas - trys savybės, kuriomis pasižymi puiki mergina. Žinoma, nepamirštant išlaikyti savitumo!

3.Tobula mergina turi būti išsilavinusi.

Iš pradžių vaikiną patraukia merginos išvaizda, o jį sulaiko jos išmintis, išsilavinimas. Nebūtina turėti mokslinį laipsnį, pakanka būti išprususiai.

4.Tobula mergina yra ryžtinga.

Vaikinai negali pakęsti merginų, neturinčių nuomonės, norinčių prilipti prie vaikino kaip mazgotė, tokių, kurios negali nuspręsti, kokį sūrį pirkti parduotuvėje. Turi būti pasirengusi priimti sprendimus. Esi savarankiška būtybė, kuriai nebūtinas nuolatinis kito žmogaus pritarimas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis