4 paprasti įrodymai, jog jam tu nerūpi

Kad ir kaip bebūtų skaudu suvokti, geriau tai sužinoti anksčiau nei kažkada vėliau. Jei jauti, jog jūsų santykiai braška traška, gauni mažiau dėmesio iš jo, santykiuose jautiesi nepilnavertė ar paprasčiausiai jau pačioje pradžioje nujauti, jog kažkas ne taip, gali būti, jog paprasčiausiai nesi jam skirta...

Reaguok į šiuos keturis ženklus!

Jo nėra šalia ir jis nesistengia būti šalia

Tai bene pats svarbiausias ženklas. Kai vaikinas kažko nori, jis to siekia. Tokiu atveju jis neketina sėdėti sudėjęs rankas. Jei vaikinui nerūpi, kas vyksta tavo gyvenime, kokius sunkumus, ar priešingai - džiaugsmus patiri, vargu, ar jam rūpi iš tiesų. Bendraudama gali puikiai tai pastebėti - jei jis tavęs atidžiai klausosi, klausia, kaip praėjo diena, kas gero nutiko ir t.t., vadinasi tu jam iš tiesų rūpi ir jis nori su tavimi užmegzti artimesnį ryšį.

Jis elgiasi su tavimi kaip su bet kuriuo kitu žmogumi

Tai labai paprasta: kai patinki vaikinui, į tave jis žiūri kitaip nei į visus likusius žmones. Todėl jei vaikinas net ir prie draugų elgiasi su tavimi švelniau, rodo tau ypatingą dėmesį, tai reiškia, jog jam iš tiesų rūpi. Jei vaikinas su tavimi elgiasi itin švelniai ir rūpestingai, o ne lyg su paprasta drauge, tai aiškus ženklas, jog jam iš tiesų rūpi.

Jis iš tikrųjų nesidomi tavo gyvenimu

Kiekvieną kartą, kai vaikinas susidomi mergina, jis nori sužinoti apie ją kuo daugiau. Kodėl? Paskaityk dar kartą – jis ja SUSIDOMĖJĘS. Todėl vaikinas, kuris rodo tau ypatingą dėmesį ir trokšta apie tave sužinoti viską, tikrai tau simpatizuoja.

Jis niekada pirmas neužmezga kontakto

Jeigu tu jam patinki, jis tikrai norės tave matyti. Jis norės su tavimi pasikalbėti. Jei tu esi pirma, nuolat vaikinui rašanti ir norinti susitikti - beveik neabejotina, jog vaikinas tau yra abejingas. Būtų puiku, jei kuo greičiau tai sužinotum ir įsisavintum. Laikykis trijų kartų taisyklės - parašiusi vaikinui pirmam tris kartus, ketvirtą kartą verčiau nerašyk ir judėk toliau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis