4 dalykai, kuriuos turi svajonių mergina

Vaikinai atviri - to jie norėtų iš savo mylimos merginos. Gal tai ne taip jau sunku įgyvendinti?

Vaikinas nori, kad jo mergina būtų žaisminga

Egzistuoja kažkas, kas vaikinus tiesiog varo iš proto ir kviečia juos gilesniam „ryšiui“ – žaidimui. Todėl nuobodžios merginos, kurios nesiryžta nuotykiams, o azartą laiko savo priešu, tikrai netrauks vaikino dėmesio.

Vaikinas nori nepriklausomos moters

Daugelis merginų klaidingai mano, kad vaikinai ieško „silpnesnių“ merginų, kurios leidžia jiems pasijusti protingesniais ir galingesniais. Vaikinai iš tiesų ieško tos, kuriai imponuotu laisvė ir savarankiškumas. Nė vienas vaikinas netrokšta lyg erkės prie jo prilipusios merginos.

Vaikinas nori emociškai brandžios merginos

Jeigu vaikinas jaučia trauką merginai, neišvengiamai iškils situacija, kai ji ir jis matys kažką skirtingai ir nesupras vienas kito. Todėl mergina, kuri nesugebės suvokti skirtumų tarp savo ir vaikino pozicijos, gali susidurti su sunkumais. Reikėtų pasistengti suvokti, jog kiekvienas žmogus yra individualus ir turi skirtingus poreikius.

Vaikinas nori merginos, kuriai jaučia stiprią trauką

Faktas, kad stiprioji lytis taip nebijo įsipareigojimų ir santykių, kaip bijo ryšio su mergina, kuriame nėra aistros ir traukos. Egzistuoja ta traukos chemija, ir nieko čia nepadarysime. Jei vis bandai į savo pusę palenkti patinkantį vaikiną, tačiau nieko nepeši - pagalvok, gal iš tiesų jo netrauki? Ilgai negaišk ir judėk pirmyn.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis