10 puikių serialų, kuriuos privalai pažiūrėti su geriausiomis draugėmis

Tu ir tavo geriausia draugė - nenutildamos čiauškutės. Susitikusios šnekatės apie vaikinus, mokytojus, įžymybes, perskaitytas knygas, neslėpkime - kartais ir apie kitas drauges. Visgi neretai nėra nieko geriau nei atsipalaiduoti ir drauge pažiūrėti smagų serialą. Atrinkome tuos, kuriuos žiūrėti su drauge linksmiausia!

Jaunosios melagės. Tikriausiai nenustebsi, kodėl dešimtuką pradėjome šiuo serialu. Nes labiau atskleidžiančio draugystę serialo, ko gero, nėra! Seriale pinasi draugystė, meilė, intrigos ir siaubas. Peržiūrėjus visus sezonus mokyklos gyvenimas tau atrodys visai kitaip. Apie ką sukasi visa istorija? Apie penkias drauges, kurių nakvynės metu paslaptingomis aplinkybėmis viena dingsta. Po šio įvykio draugės atitolsta, bet po metų ir vėl ima bendrauti, nes virtualiai jas ima šantažuoti asmuo, pasivadinęs A...

Devious maids („Apsukrios kambarinės“) - patiko „Nusivylusių šeimininkių“ serialas? Jei taip, šis serialas be abejonės taip pat paliks įspūdį, mat tai tų pačių kūrėjų darbas.Su drauge tiesiog kvatosiesi iš smagių serialo scenų. Serialas sukasi apie keturias aistringu charakteriu išsiskiriančias Lotynų Amerikos tarnaites, kurios dirba prabanga stebinančiuose namuose Beverly Hillse. Serialas jau prasideda su intriga - jų draugė rasta nužudyta, tačiau į kapus ji nusineša paslaptį, kurią keturios kambarinės privalo išsaugoti.

Mes (This is Us). Kartu su drauge jūs pereinate ir šiltą, ir šaltą, todėl be abejonės susižavėsite šiuo serialu. Tai ganėtinai atviras, jausmingas bei dramatiškas serialas, parodantis, koks įvairiapusis gali būti gyvenimas. Tai istorija apie meilę, pyktį, emocijas bei, žinoma, draugystę. Gyvenimiškos seriale pasakojimos istorijos artimos kiekvienos širdžiai.

„Naujokė“ („New Girl“). Šiame seriale taip pat galima aptikti daugybę draugystės rūšių, todėl žiūrėti jį kartu su geriausia drauge bus ne tik ne nuobodu, bet ir naudinga. Šį serialą būtina pasižiūrėti kiekvienai: jis juokingas, pagrindinį vaidmenį atlieka žavioji Zooey Deschanel ir jis išmokys kaip išgyventi skaudų išsiskyrimą, susirasti naujų draugų bei patirti dar niekada nepatirtų nuotykių.

Jauna ir alkana (Young & Hungry) Jei tau ir tavo draugei artimas humoras, tuomet šis serialas jums be galo patiks. Aktorės Ashley Tisdale prodiusuojamas serialas pasakoja apie jauną maisto blogerę, kuri yra pasamdoma dirbti viename garsiame restorane šefo padejėja. Tuomet ir prasideda nesibaigiantys nuotykiai... Jei tau patinka juokai, dievini maistą ir neatsispiri romantinėms istorijoms - kviesk draugę žiūrėti šį serialą kartu.

Makendzė (The Mick). Komiškas serialas apie vienos šeimos gyvenimą privers ne tik nusišypsoti, bet ir neretai nubraukti ašarą. Jei tu ir tavo BFF dievina šeimyninius serialus, ši istorija kaip tik jums. Istorija pasakoja apie vargingai gyvenančią merginą, kuri susiklosčius aplinkybėms prižiūri savo turtingos sesers išpaikintus vaikus. Kaip jai seksis susidoroti su užduotimi ir kokios linksmybės jos laukia, sužinosi, pažiūrėjusi serialo serijas.

Gyvenimo bangos (Medcezir) Negalėjote atsigerėti stebėdamos Liežuvautoją (Gossip Girl)? Tai kone turkiškoji Liežuvautojos versija, kuri pasakoja apie auksinį šios šalies jaunimą. Seriale pinasi meilė, intrigos, dramos bei, žinoma, vaizduojamas turkų kasdieninis gyvenimas bei demonstruojamas stilius. Iš tiesų įdomi istorija, verta dėmesio.

Merginos (Girls) Dar vienas serialas, kurį privalai žiūrėti ne viena, o kartu su geriausia drauge! Tai serialas apie mus - kompleksuotas, nesaugias, laimingas, arba nelabai, mylinčias ir mylimas, išgyvenančias išsiskyrimo skausmą, arba patiriančias pačius nuostabiausius santykius, merginas. Apie tas, kurios kartais nekenčia mokslų, kurioms kartais trūksta pinigų, nes paskutinius eurus išleido nuostabiems bateliams arba knygai. Serialas apie gebėjimą džiaugtis ir draugystę, tad, jei esi pasirįžusi juoktis, liūdėti, kartais jaustis nejaukiai ir išgyventi visas negandas kartu su serialo herojėm - pirmyn!

Nuo A iki Z (A to Z). Jei tu ir tavo draugė susitikusios negalite nustoti kalbėtis apie santykius, tuomet šis serialas bus jūsų mėgstamiausias. Tai nepaprasta ir gan neįprasta meilės istorija. Vaikino ir merginos santykiai vaizduojami nuo pat susipažinimo iki išsiskyrimo. Vienas iš įdomiausių serialo bruožų – serijų pavadinimai sudėlioti abėcėlės eiliškumo tvarka, o pagrindinių veikėjų vardai – Andrew ir Zelda – simbolizuoja ir pagrindinę serialo mintį – draugystę parodyti nuo pat pradžios iki galo. Šis televizijos industrijos šedevras ypač patiks „santykių ekspertėms“.

Jaunesnė (The Younger) Jei tau ir tavo draugei patinka mergaitiški, juokingi ir kupini romantikos serialai, tuomet šis serialas ne tik kels juoką, bet ir nemažai ko išmokys. Šiais metais pasirodęs serialas turi tik vieną sezoną, bet jau yra populiarus tarp viso pasaulio merginų. Serialas pasakoja apie tai, kaip staiga vieniša tapusi turiasdešimtmetė namų šeimininkė ir mama, negalėdama rasti darbo nusprendžia... pasijauninti. Pasitelkusi į pagalbą tinkamą makiažą ji sėkmingai prisistato kaip beveik penkiolika metų jaunesnė mergina.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis