10 netikėtų spėjimų apie Justino ir Hailey vestuves: bus įdomu! (FOTO)

Laukiamiausios metų vestuvės - būtent taip skambiai atsiliepiama apie manekenės Hailey Baldwin ir atlikėjo Justino Bieberio vestuves, kurios, tikėtina, įvyks labai greitai, žinant tai, kiek mažai laiko praėjus po atsinaujinusio bendravimo su Hailey dainininkas pasipiršo gražuolei. Štai dešimt pačių įdomiausių spėjimų apie jaunimo dievukų amžinos meilės prisiekimo fiestą:

1. Neįtikėtina, bet tai mus mažos, jaukios vestuvės artimųjų žmonių apsuptyje. Hailey ir Justinas - vakarėlių liūtai tačiau savo romantišką šventę ketina švęsti tik su artimaisiais, nekeldami didžiulės fiestos. Tiesa, jų ketinimai dar gali pasikeisti, kai turi tokią gausybę draugų iš pramogų pasaulio, menkai tikėtina, jog

2. Labai tikėtina, jog pirmąją pamerge ar vestuvių liudininke taps modelis Kendall Jenner. Kaip teigiama, ji yra pati artimiausia Hailey draugė, todėl didžiausia tikimybė, jog būtent ji taps vienu svarbiausiu asmeniu vestuvėse.


morning babes #kendalljenner
A post shared by Hadids/Jenners/Baldwin (@hadidjennerbaldwinnewss) on Jul 24, 2018 at 11:57pm PDT

3. Vestuvėse tikrai dalyvaus nemažai modelių. Hailey artimai bendrauja ne tik su Kendall, bet ir su manekene Gigi Hadid bei Victoria Secret modeliu Rosie Huntington - Whiteley.

4. Hailey geriausia draugė, atlikėja Justine Skye labiausiai prisideda prie vestuvių organizavimo. Ji padeda Hailey rinktis suknelę ir planuoti įvairius šventės akcentus. Tai ji, anot Hailey artimų šaltinių, šiuo metu yra tarsi jos dešinioji ranka.


I love you baby ? and I know you love we Yoruba guys too? @justineskye #creativelasu #Creativelasuite #justinskye
A post shared by creativity&beauty of lasuites (@creative_lasu) on Mar 6, 2018 at 2:11pm PST

5. Tikėtina, jog vestuvės gali vykti vienoje iš trijų vietų - saulėtuose Bahamuose, kur pora mėgsta atostogauti, Niujorke, iš kur kilusi Hailey arba Kanadoje, kur yra gimęs Justinas. Anot porai artimų šaltinių, Kanadoje yra ypatinga Justinui vieta, kurioje jis norėtų prisiekti amžiną meilę Hailey.

6. Tai bus stilingos, jaunatviškos, tačiau ne rafinuotos vestuvės. Tiek Justinas, tiek Hailey dievina laisvą stilių - plačias kelnes, džemperius, kepuraites, sportbačius. Labai tikėtina, jog tai bus laisvesnio stiliaus vestuvės ir svečiai nebus įpareigoti apsirengti klasikiniu stiliumi.


#justinbieber #justin #celebrities #celebrity #celebritystyle #fab #love #fashion #style #closeup #instafashion #shoes #rapper #positivevibes #amazing #fitness #workout #streetstyle #streetfashion #streetwear #music #makeup #mensstyle #casual #haileybaldwin #drake #chrisbrown #mensfashion #men #accessories @justinbieber @haileybaldwin
A post shared by Celebrity (@celebritiphotos) on Jul 24, 2018 at 11:37pm PDT

7. Hailey tikrai rinksis trumpą suknelę. Beveik visuose raudonojo kilimo įvaizdžiuose matyti, jog manekenė vilki trumputes sukneles, nes jai patinka atidengti nuostabaus grožio ilgas kojas. Ko gero, ne išimtis bus ir vestuvės.


Runway girl?I’m sorry to brag but my edits are BOMB??❤️ @haileybaldwin Follow @haileydailys (me) for more!!!!
A post shared by Hailey Baldwin (@haileydailys) on Jul 24, 2018 at 9:32pm PDT

8. Vestuvėse gali nebūti... alkoholio. Prijaučiantis bažnyčiai ir nuolatos dalyvaujantys įvairiose bažnytinėse veiklose, Justinas ir Hailey galbūt trokš vestuvių, kuriuose nebūtų vartojamas alkoholis. Nors daugelis švenčių be jo apsieina, regis, šios vestuvės ketina būti išskirtinės!


#justinbieber #justin #celebrities #celebrity #celebritystyle #fab #love #fashion #style #closeup #instafashion #shoes #rapper #positivevibes #amazing #fitness #workout #streetstyle #streetfashion #streetwear #music #makeup #mensstyle #casual #haileybaldwin #drake #chrisbrown #mensfashion #men #accessories @justinbieber @haileybaldwin
A post shared by Celebrity (@celebritiphotos) on Jul 24, 2018 at 11:46pm PDT

9. Vestuvėse gali nedalyvauti... Justino Bieberio mama. Žiniasklaidoje pasklidus kalboms, jog Justino mama nepritaria jo santuokai su Hailey, visai gali būti, jog ši paprasčiausiai atsisakys dalyvauti tuoktuvėse.

10. Visko gali būti... jog iki vestuvių pora išsiskirs. To tikrai nelinkėtume, tačiau prisiminus visus trumpalaikius Justino ryšius, darosi graudu. Kadaise Justinas su merginomis išv

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis