10 dalykų, kuriuos per vasarą turi padaryti kiekviena moksleivė ar studentė

Vasarą klausimo „o ką veikti?“ privalo nelikti. Juk aplink tave - tiek veiksmo, tiek renginių, o ir mes pačios vasarą dažniausiai esame suinteresuotos nuveikti kažką smagaus ir naudingo, nes turime daugiau laiko bei energijos. Todėl jei tas klausimas tau vis dar iškyla, skubėk skaityti 10 patarimų, ką nuveikti jau prasidėjusią 2018 metų vasarą.

Surenk žygį dviračiais


Dviratį privalo turėti kiekviena mergina. Juk dviratis ne tik transporto priemonė, bet ir tobulų kojų treniruoklis! Nieko nėra smagiau, nei surengti mergaitišką dviračių žygį karštą vasaros dieną. Išvažiuokit už miesto ir surenkit pikniką. Įspūdžių neužmiršit dar ilgai!


Atsikvėpk nuo technologijų


Pasidaryk nekompiuteradienius ir netelefonadienius - ilsink galvą nuo spoksojimo į ekraną. Esi tokio amžiaus, kuomet technologijų pasaulyje nardai it žuvis vandenyje, tačiau būtina pailsėti nuo skaitmeninių prietaisų ir į rankas paimti knygą.


Pabandyk gyventi sveikiau


Tuoj prasidės šviežių vaisių ir daržovių sezonas. Stenkis kasdien suvalgyti po lėkštę salotų, keletą vaisių ir neužmiršk gerti daug vandens. Taip išvalysi organizme susikaupusias negeras medžiagas, oda taps skaistesnė ir jausiesi geriau.


Bent vieną naktį nemiegok


Atostogos - metas išjungti žadintuvą ir keltis kada tik nori. Bent vieną vasaros naktį nemiegok ir sulauk ryto saulės. O kur dar rugpjūtį krentančios žvaigždės... Geriausios mintys ir idėjos kyla iš nemigos!


Surenk ledų fiestą


Galvojai, kad užmiršom ledus? Nė už ką! Todėl ir tau siūlome surengti tikrą ledų fiestą karščiausią vasaros dieną. Ragauk įvairiausius skonius, išrask savo firminių ledų receptą, skandink juos užpiluose ir vaisiuose. Ledų tortas - geriausia dovana vasarą gimtadienį švęsiančiai draugei!


Paiškylauk


Jei dar niekuomet nebuvai iškyloje, būtinai nuvažiuok. Tai - nepakartojama patirtis. Miegi palapinėje, tave supa graži gamta... Nepamiršk apsaugos nuo saulės ir uodų!


Įsigyk vasarišką suknelę ir surenk su ja fotosesiją


Ilga, trumpa, gėlėta, raštuota, klostuota - rinkis kokią tik nori, tačiau vasarišką suknelę turėti verta. Rinkis tokią, su kuria jausiesi patogiai tiek per karštį vaikštinėdama mieste, tiek leisdama dienas pas močiutę kaime.


Įsimylėk


Vasara ir romanai visuomet žygiuoja kartu. Nesakom, kad reikia žūt būt susirasti mylimąjį, bet jei vasaros kelyje pasipainios koks žavus jaunuolis, nieko blogo su juo paflirtuoti ir nueiti į pasimatymą. Kas ten žino, gal vasara baigsis, o meilė liks?..


Važiuok maudytis!


Kokia vasara be maudynių ežere ar jūroje? Tikrai rasi bent mažytį vandens telkinį netoli nuo tavo miesto. Prikalbink drauges važiuoti kartu, nuvežkit pripučiamų čiužinių, fotelių, kamuolių ir kitokių vandens atributų. Vandens sportas - vienas naudingiausių!


Perskaityk nors vieną knygą


Jeigu per darbus ir mokslui reikalingas knygas niekaip nerandi laiko paskaityti kokią širdžiai mielą knygą, vasara tam - tinkamiausias laikas. Susikurk sau skaitymo kampelį balkone ir mėgaukis knyga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis