Užmesk akį - tai taps tavo mėgstamiausia „selfių“ programėle (FOTO)

Nuotraukas keičiančias mobiliąsias programėles jau senokai pamilo technologijų mylėtojai. Šiuo metu visas pasaulis kraustosi iš proto dėl kinų sukurtos mobiliosios programėlės Meitu, kuri akimirksniu padailina nuotraukas.

Parsisiuntus šią programėlę (kuri, beje, yra nemokama ir mūsų šalyje), nuotraukos pašvelninamos, suteikiamas baltesnio, skaistesnio veido, išraiškingesnių akių ir lieknesnių formų įvaizdis. Tarsi iš japoniškos animacijos!

Programėlė suteikia galimybę rinktis iš daugybės filtrų, kurie norimas nuotraukas pašviesins, o kai kurias - papilkins. Vis dėlto savitas braižas išlieka naudojant visus filtrus, tad jei toks įvaizdis tau priimtinas, galėsi eksperimentuoti į valias.

Išvysti, kaip programėlė pakeičia nuotraukas, gali ČIA, ČIA ir ČIA.

Kur slypi šios programėlės populiarumas? Programėlės dėka žmonės paprasčiausiai geba save paversti animaciniais herojais ir nors trumpam nusikelti į fantazijų pasaulį. Žinoma, aktyviausiai šia programėle naudojasi jaunoji karta, kuris socialiniuose tinkluose jau dalinasi savo animuotomis asmenukėmis.

Tiesa, jei nuspręsi išbandyti šią programėlę, nenustebk, jei ši taip pakeis tavo veido bruožus, jog nuotraukose vos atpažinsi save pačią. Viena vertus, tokia programėlė - puikus žaidimas, kita vertus, ar tokia veido bruožus kardinaliai pakeičianti aplikacija nėra savęs apgaudinėjimas. Vargu, ar kada nors realybėje atrodysime lyg išsvajoto animacinio filmuko herojės... Na, bet išbandyti verta!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis