Svarbi žinia: „Facebook“ programėlė tuoj gali virsti „Snapchat“ ir „Instagram“

Atrodo, jog populiariausia internetinė platforma „Facebook“ tuoj nušluostys nosį tokioms programoms kaip „Instagram“ ir „Snapchat“.

Remiantis USA Today žiniomis, šiuo metu Facebooko kūrėjai išbando naują ypatybę. Asmenys, prisijungę prie Facebooko platformos per mobilųjį telefoną, šalia News Feed linijos matys kameros ženkliuką, kuris skatins juos kelti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Nuotraukos ir vaizdo įrašai galės būti tiek ilgalaikiai (tokie, kaip Instagramo tinkle), tiek trumpalaikiai (tokie, kaip Snapchato tinkle).

Tačiau tai dar ne viskas - Instagramo pagrindinę ypatybę perėmęs Facookas taip pat savo vartotojams siūlys įvairiausius filtrus bei smagias aplikacijas, kurios pagyvins nuotraukas (makiažo, animacinių herojų, įvairiausių žvaiždučių, širdučių ir t.t.)

Naudojimasis „Facebook“
Naudojimasis „Facebook“
Shutterstock nuotr.

Regis, Facebook tinklas iš tiesų trokšta tapti didžiausia internetine platforma, kuriai neegzistuoja konkurentai. Kaip bebūtų, juk Facebook programėlę savo mobiliąjame telefone turi milijonai, tad kam vargti parsisiunčiant kitas programėles, kai visas ypatybes gali rasti Facebooke?

Tiesa, kol kas šios žinios nėra patvirtintos, mat Facebook kūrėjai dar tik testuoja šią versiją. Vis dėlto gali būti, jog ganėtinai greitai Facebook periims tiek Instagramo, tiek Snapchato ypatybes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis