Selfių technikos, dėl kurių kvaišta visas pasaulis (FOTO)

Kokia yra tavo mėgstamiausia fotografavimosi technika? Jei tai ne populiarusis duck face ar naujasis squinch, gali pasisemti idėjų iš kitų fotografavimosi idėjų - kopijuok žvaigždžių mėgstamas fotografavimosi pozas!

The Prune. Seno gero „sakyk cheese “ laikai jau liko praeityje. Šiuo metu visas pasaulis eina iš proto dėl daug subtilesnio žodžio prune, kurį tariant vos veriasi lūpos, tačiau efektas garantuoja subtilumą ir gražią veido pozą. Šį fotografavimosi triuką yra pamėgusios įžymybės. Taigi, tark pruuuune! Žiūrėk ir mokykis iš šauniosios Ritos Oros.

The Sparrow Face. Keista, kodėl ši technika lietuviškai verčiama žvirblio veido išraiška, tačiau aišku viena - ji taip pat yra populiari socialiniuose tinkluose. Jos esmė - į priekį šiek tiek iškišti apatinę lūpą, taip suteikiant veido išraiškai atmestinumo. Beje, tokia technika labai putlina lūpas! Jos profesionalė - skandalistė Miley Cyrus.

The Smize. Ši technika, nors jau senokai išrasta, vėl iš naujo įgyja pavidalą. Ji labai panaši į populiariąją squinch techniką, tik jos esmė - ne primerkti akis, o priešingai, jas išpūsti. Žinoma, apuoko žvilgsnis gal ir nėra tinkamas, tačiau pasistenk žvilgsnį padaryti kuo smalsesnį, išraiškingesnį. Per garsųjį „Amerikos Top Modelių“ šiu manekenė Tyra Banks mokė šios technikos šou dalyves. Tik atmink - tokią fotografavimosi techniką nuo pritrenkiančios iki juokingos skiria visai nedaug... Mokykis iš smizinininkės Tyros.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis