Saldžių sapnų: mobiliosios programėlės, kurios padės užmigti per minutę

Žiemos miegas - saldžiausias ne tik žiemojančioms meškoms, bet ir žmonėms. Jei šaltuoju metų sezonu nesiskundei giliu miegu ir rytais atsikeldavai pailsėjusi, pavasario metu dėl besikeičiančių gamtos sąlygų gali sunkiau užmigti, o dienos metu jaustis apsnūdusi.

Šiuolaikinės technologijos stoja į kovą su nemiga ir negalinčioms ramiai užmigti siūlo išbandyti mobiliąsias programėles, kurios garantuos, jog ryte atsikelsi pailsėjusi bei žvali. Tad išmanųjį telefoną į rankas, o nemigą vyki šalin!

Sleep Cycle

Nors dar neišrastas prietaisas, gebantis kontroliuoti sapnus, galimybė reguliuoti savo miegą ir tokiu būdu pagerinti jo kokybę reali. Parsisiuntus šią programėlę tavo miego ciklas bus atidžiai stebimas, tad ryte atsikėlusi galėsi peržvelgti, kokiu nakties metu miegi giliausiai, o kuriuo miegas nėra toks gilus. Programėlė net turi galimybę pažadinti tave lengviausios miego fazės metu, jog keltis būtų kur kas lengviau, o ryte nesijaustum mieguista.

Relax Melodies

Pavargai ieškoti muzikos, kuri padėtų lengviau užmigti? Parsisiuntusi šią programėlę rasi visą seriją muzikinių kūrinių, kurie padės greičiau patekti į miego karalystę. Relax Melodies talpina įvairiausias melodijas - nuo bangų ošimo, šnabždesio, medžių lapų šnaresio ir net švelnios audros. Turėsi galimybę ne tik pasigerėti gamtos garsais, bet ir susapnuoti tikrą oazę!

Mieganti mergina
Mieganti mergina
Shutterstock

Sleep Genius

Sleep Genius - tarsi gilaus miego Vikipedija, kuri leis pasirinkti iš daugybės meditacijos bei relaksacijos programų. Ši programėlė puiki tuo, jog įsijungusi vieną iš meditacinių garso įrašų, turėsi galimybę būti pažadinta, kai to norėsi. Tai itin aktualu mėgstančioms nusnausti po pietų, tačiau netrokštančioms pramiegoti visą popietę.

Yoga for Insomnia

Statistika teigia, jog kone pusę suaugusiųjų visame pasaulyje nors kartą yra kentėję nuo nemigos. Deja, ši problema paliečia vis jaunesnius - nuo miego sutrikimų kenčia paaugliai ir net maži vaikai! Ši programėlė unikali tuo, jog gydo nemigą pasitelkdama jogos metodiką. Įsirašiusi programėlę turėsi galimybę peržvelgti daugybę jogos pozų, kurios yra skirtos gilesniam miegui. Anot programėlės kūrėjų, jei žmonės miegotų atitinkamomis jogos pozomis, nemiga pasaulyje neegzistuotų!

Calm

Ramybę į gyvenimą atnešanti programėlė suteiks galimybę ne tik pasirinkti vieną iš daugybės atsipalaidavimą skatinančių programų, bet ir susipažinti su ASMR bei istorijų pasakojimo prieš miegą efektyvumo galimybėmis. Šioje programėlėje sudėta viskas, ko reikia ne tik gilesniam miegui, bet ir ramesniam gyvenimo būdui be streso. Keep calm and...?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis