Prasti pažymiai tavęs neaplenkia? Pasinaudok šiomis mobiliosiomis programėlėmis

Šaunu, jog šiuolaikinės technologijos gali pasitarnauti ne tik pagelbėdamos buityje, bet ir moksle. Nemažai šiuolaikinių mokinių bei studentų neįsivaizduoja efektyvaus mokymosi bei ruošimosi atsiskaitymams be mobiliųjų programėlių.

Jos ne tik gelbėja norint tinkamai pasiruošti egzaminui, bet ir padeda pagerinti patį mokymosi procesą, greičiau apdoroti informaciją ir gauti aukštesnius balus. Pateikiame mokinių bei studentų pamėgtas ir plačiai naudojamas mobiliąsias aplikacijas žinioms gerinti.

DRAFTS. Tos, kurios mėgsta užrašyti visus savo gyvenimo momentus ant popieriaus lapo, dabar turi puikią galimybę tai padaryti savo mobiliajame telefone. Pamatei tai, kas verta aprašymo? Nori užsirašyti tai, ką pasakė mokytoja, bet neturi sąsiuvinio po ranka? Universiteto dėstytojas teikia svarbią informaciją, tačiau pamiršai į paskaitą pasiimti užrašus? DRAFTS padės tau, mat galėsi ten žymėtis viską, kas tik šauna į galvą. Tiesiog vaikštanti šiuolaikinė rašytoja!

PHOTOMATH. Programėlė, kuri leidžia nufotografavus matematikos uždavinį pamatyti detalų jo sprendimą. Uždavinys nebūtinai turi būti spausdintas, nes programos algoritmai atpažįsta ir įskaitomai ranka rašytus uždavinius ar lygtis. Nors gali susidaryti įspūdis, kad programa yra skirta tingesniems mokiniams, kurie nori greičiau paruošti matematikos namų darbus, pagrindinis programos privalumas yra detalus kiekvieno sprendimo žingsnio paaiškinimas. „Photomath“ gali tapti kišeniniu korepetitoriumi, kuris padės suprasti sunkiai įkandamas lygtis.

DUOLINGO. Programėlė, kuri mokantiems vieną kalbą, suteikia galimybę žaismingai mokytis kitos. Nuo anglų iki esperanto, nuo vokiečių iki turkų kalbos, „Duolingo“ siūlo trumpas pamokėles, kurias atlikus, skiriami taškai, ir tokiu būdu stebima pažanga. Pradedant nuo kalbos pagrindų, vėliau pereinama prie sudėtingesnių užduočių. Taip pat yra galimybė su draugais pasilyginti savo žinias su draugais.

TIME TUNE - OPTIMIZE YOUR TIME. Ruošimasis artėjantiems egzaminams pareikalauja daug laiko ir jėgų, tad tokiu laikotarpiu nenuostabu, jei pamiršite susitikimą su draugais, treniruotę ar vizitą pas gydytoją. Tam, kad taip nenutiktų ir visos užduotys būtų atliktos laiku, savo išmaniajame būtina turėti laiko planavimo programėlę. Vienas iš geriausių pasirinkimų „Time Tune – Optimize Your Time“ aplikacija. Jos pagalba galėsite lengvai planuoti savo darbus, gauti priminimus, analizuoti ir tobulinti savo laiko p

SCRIVENER. Jei šiuo metu dirbi ties dideliu projektu, tyrimu ar pristatymu, ši programėlė padės tau viską sudėti į savo vietas. Ja naudodamasi, galėsi lyginti užrašus, juos dėlioti pagal eilę, programėlė net sukuria galimybę pereiti į scenarijaus rašymo režimą. Ši programėlė skirta toms, kurių galvoje verda šimtai idėjų, tačiau kaip jas visas realizuoti, nežinia.

WIKIPANION. Gal Vikipedija ir nėra pats geriausias mokslinis šaltinis, tačiau sutikime - kartais net labai mums praverčia! Su šia programėle gali palengvinti paiešką Vikipedijoje. Viską išsiaiškinsi pati parsisiuntusi programėlę. Sako, jog tave dominančią konkrečią informaciją galima atrasti vos per keletą sekundžių!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis