Pikantišką vaizdo klipą pristačiusi Gintarė Korsakaitė: „Meilės ir pykčio scenas paprasta vaidinti“ (VIDEO)

Muzikiniame „Lietuvos balsas“ projekte sužibėjusi dainininkė Gintarė Korsakaitė savo gerbėjams pristato naują, meile ir aistra alsuojančią dainą „Tikėti ar Ne“. Kviečiame pasiklausyti, o prieš tai - pokalbis su Gintare apie dainos klipo kūrimą!

Ką Tau pačiai reiškia „Tikėti ar Ne“ daina? Kokius jausmus kelia?

Daina yra apie sudėtingus dviejų žmonių santykius. Joje labiausiai išryškėja melo tema. Ne veltui dainos pavadinimas „Tikėti ar ne“ išreiškia abejonę. Abejonės dėl jausmų, nemokėjimas kalbėtis, manipuliacija - tai galiausiai priveda prie sprendimo – geriau būti vienai nei kęsti apgaulę, kentėti. Tačiau tuo pat metu tarsi negali niekur pabėgti, nes jis čia, su tavimi, jo žodžiai svaigina, tarsi šešėlis visur kartu su tavimi.

Gintarė Korsakaitė
Gintarė Korsakaitė
Organizatorių archyvas

Ar Tau pačiai artima dainos istorija?

Na mes visi patiriame panašių istorijų per savo gyvenimą. Nesakau, kad tai tiesioginiai atitinka mano dabartinę situaciją. Tikiu, kad dainoje žmonės gali rasti ir savo patyrimus, savo išgyvenimus, jausmus. Manau, jog čia papasakota tikrai reali situacija. Daugelis merginų, o gal ir vaikinų, joje atsiduria. Dėl to liūdna ir norisi suteikti tokiems žmonėms drąsos išeiti pakelta galva, pakovoti dėl savo laimės.

Kas yra muzikos autorius?

Muzikos autorius labai talentingas kūrėjas, dainų autorius, muzikantas Marius Leskauskas. Tai jau antroji jo man sukurta daina. Pirmoji daina „Pasilik“ susilaukė nemažo žmonių dėmesio. Mariumi labai pasitikiu, jis nuolatos turi genialių idėjų.

Kokiai klausytojų auditorijai skiriama ši daina?

Daina skirta visiems be išimties.

Gintarė Korsakaitė
Gintarė Korsakaitė
Organizatorių archyvas

Papasakok, kaip vyko visas muzikinio klipo pasiruošimo etapas?

Klipas klipas klipas! Iš tikrųjų aš taip juo džiaugiuosi. Tai pirmasis toks rimtas ir profesionalus mano klipas. Jo režisierius labai talentingas ir meniškas žmogus Robertas Razma. Jis visada kupinas „crazy“ idėjų. Man garbė buvo dirbti su tokiu žmogumi. Apskritai, pats filmavimo procesas buvo labai įdomus. Dar niekada neteko tiek vaidinti. Pradžioje abejojau, ar man apskritai pavyks, juk to niekada nesimokiau. Tačiau esu patenkinta rezultatu ir savo darbu. Režisierius kartojo tik „gerai, gerai“ ir viskas atrodė taip paprasta ir lengva. Galbūt dar ir dėl to, kad su manimi vaidino mano širdies draugas Joris Sangavičius. Tiesiog jau buvau prie jo pripratusi, todėl ir meilės ir pykčio scenas buvo paprasta suvaidinti. Visas filmavimo procesas vyko 2 dienas. Tikriausiai labiausiai įsimintina buvo antroji, kuomet reikėjo 6 ryto maudytis lediniame ežere... Tikrai galvojau, kad peršalsiu. Per sukąstus dantis nardžiau, plaukiau į vidurį ežero. Tikrai buvo įtampos. Kai dabar pamąstau apie tai, tai net nupurto :D tačiau tokia patirtis padėjo suprasti, kad esu stipri ir reikalui esant galėčiau viską pakartoti . Labai noriu padėkoti ir kitiems prisidėjusiems prie klipo filmavimo darbų!

Kokią žinutę norėtum pasiųsti klausytojui?

Kaip ir minėjau prieš tai, noriu žmonėms suteikti drąsos nekentėti, tikėjimo, kad ne viskas prarasta. Kad ir kaip skaudu, geriau neprarasti savo orumo ir neįkliūti į jausmų pinkles.
Tai Tavo ne pirmas muzikinis klipas. Atskleisk.

Taip, pirmasis buvo padarytas mano dainai „Pasilik“. Toks mergaitiškas ir jaukus. Man pačiai gera jį prisiminti. Tačiau dabartinis yra kur kas profesionalesnis, su apgalvota idėja, profesionalia įranga. Filmavome netgi su „dronu“. Teko lakstyto po žvyrą, nusėtą dideliais akmenimis visiškai basai. Dabar supratau, jog norint pasiekti gerų rezultatų, reikia ir pasiaukoti, ir turėti daug drąsos, neverkšlenti, o tiesiog daryti, ką reikia, neatsižvelgiant į jokias aplinkybes.

Gintarė Korsakaitė
Gintarė Korsakaitė
Organizatorių archyvas

Universitete studijuoji psichologijos bakalaurą. Kaip spėji su muzika? Iš kur tiek daug ryžto?

Taip, tai paskutinieji mano psichologijos bakalauro metai. Aš visada tikiu tokiu posakiu: „Kai kažko labai nori, visada randi tam laiko“. Dabar ruošiu programą su gyva grupe. Džiaugiuosi, turėdama galimybę dainuoti grojant gyviems instrumentams. Pats geriausias pojūtis. Toks išlikęs dar nuo „Lietuvos balso 2“ laikų, kuomet per visas laidas dainuodavome grojant gyvai grupei. Mokytis yra sunku, tačiau muzika yra neatsiejama mano dalis. Nuo jos niekada negalėčiau pabėgti. Kai darai, kas tau patinka, tam tiesiog randi laiko.

Iš kur tiek daug ryžto?

Aš visada pasižymėjau šia savybe. Man tiesiog neduoda ramybės mintis, kad sėdžiu ir nieko nedarau, aš taip negalėčiau. Manyje visada kunkuliuoja, tiesiog verda, kažkoks pojūtis, kad aš turiu nepasiduoti, rasti kelią į Lietuvos klausytojų širdis. Manau, kad ši daina tikrai to verta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis