Pavasariui minant ant kulnų turi parsisiųsti šias 5 mobilias programėles!

Pavasario sezonas - ne tik gamtos prabudimo, bet ir į žiemos miegą panirusios motyvacijos pažadinimas. Šiltuoju sezonu kaipmat padaugėja veiklų, tad jei nenori pasimesti, turėtum peržvelgti šių penkių mobiliųjų programėlių sąrašą - tikrai rasi tą, kuri padės tau viską sustatyti į vėžes!

1. Goodwill Locations. Pavasaris - švaros metas, todėl atėjus šiltajam sezonui siūlome apsidairyti namuose ir peržvelgti, kokių daiktų ar drabužių tau visai nereikia. Net neabejojame, jog tikrai rasi tai, ką galėtum atiduoti labdaros organizacijoms, kurioms tavo parama labai svarbi. Ši programėlė suteikia galimybę surasti arčiausiai tavo namų esančias labdaros organizacijas, kurioms gali pristatyti nereikalingus daiktus. Ir padarysi gerą darbą, ir namai taps kur kas jaukesni!

2. Poshmark. Atllikti spintos reviziją pavasario pradžioje privalu! Jei randi tai, kas tau nebėra tinkama ir svajoji apie papildomas pajamas, ši programėlė skuba tau į pagalbą. Kaip viskas veikia? Susikuri viešą profilį, kuriame gali įkelti savo drabužių, batų ar aksesuarų nuotraukas ir nustatyk kainą, už kurią norėtum parduoti daiktus. Taip pat gali peržvelgti kitų vartotojų spintas ir paieškoti patrauklių prekių. O svarbiausia, jog ši internetinės prekybos programėlė visuomet su tavimi.

3.Workout Trainer. Kas atėjus šiltajam metui nesvajoja apie atletiškesnes kūno formas? Ši mobili programėlė suteikia galimybę gauti daugybę informacijos apie pasirinktą sporto šaką. Nesvarbu, ką pasirinksi - bėgimą, kūno dizainą ar jogą, programėlė pateiks tau įvairiausios audio vizualinės medžiagos, pratimų variacijų, nuotraukų ar vaizdo įrašų. Svarbiausia, žinoma, rasti vidinės motyvacijos, o visa kita padarys Workout Trainer.

4. Wunderlist. Pavasaris - tikrų tikriausias lėkimo metas. Darbai, mokslai, neatliktos užduotys, o kur dar noras pasidžiaugti gražiu oru su geriausiais draugais. Čia ir iškyla dilema - kaip viską suspėti? Wunderlist programėlė suteikia galimybę mobiliajame telefone žymėti ateinančių įvykių datas, užduotis, draugų gimtadienius, vesti užrašus ir sudėlioti viską į savas vežias. Geriausia yra tai, jog visas tavo gyvenimas tilps mobiliajame telefone, o apie ateinančią svarbią datą visuomet gausi pranešimą.

5. WikiHow. Kartu su prabundančia gamta ateina noras pasitobulinti ne tik išore, bet ir vidumi. Ši išmani programėlė pateikia net 180,000 galimybių, kaip atlikti pasirinktus projektus bei smulkias užduotis. Pavyzdžiui, parašyti puikų referatą ar parengti kokybiškas skaidres. Pavasaris ne veltui laikomas pats mokslingiausias metų sezonas - juk būtent šiuo metu prasideda įvairūs atsiskaitymai ir rašto darbų pristatymai. Išbandome?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis