Nori tapti socialinių tinklų žvaigžde? Baigusi šiuos mokslus pamesi sekėjų skaičių

Tavo svajonė - pripažinimas socialiniuose tinkluose, tūkstančiai like, virtualūs komplimentai ir gausėjantis gerbėjų būrys? Jei nesi socialinių tinklų asė, dabar tau suteikiama galimybė baigti mokslus, kurie supažindins tave su socialinių tinklų veikimu ir pavers tave tikra interneto įžymybe.

Tiesa, tau teks keliauti į Kiniją, kurioje netoli Šanchajaus įsikūręs Yiwu industrinis ir komercinis universitetas moko socialinių tinklų stategijos, kuri padės tapti garsia internetinėje erdvėje. Į šią studijų programą patenka tokie kursai kaip mados bei grožio subtilybės internetinėje edrvėje, finansų valdymas internetinėje platformoje bei viešųjų ryšių taktika socialiniuose tinkluose.

Studijuojant šią specialybę, anot universiteto vadovybės, studentai bus mokomi, kaip save tinkamai pateikti socialiniuose tinkluose, išmanys populiariųjų livestream ypatybes, gebės suvokti naudą, kurią teikia aktyvus veikimas socialiniuose tinkluose ir bus supažindinti su finansiniais aspektais.

Tad diplomą rankose laikysiantys studentai ne tik bus įgavę naudingų žinių socialinių tinklų sferoje, bet ir galės džiaugtis tūkstantine, o gal ir milijonine sekėjų minia. Pripažinkite, kuri iš mūsų netrokšta būti įvertinta bei gerbiama jei ne realiame, tai bent jau virtualiame gyvenime?

Anot studijų programos rengėjų, savamoksliai neturi tiek daug šansų pelnyti socialinių tinklų žvaigždės titulo, o štai pabaigę šiuos mokslus turės visas galimybes pasireikšti kaip socialinių tinklų asai bei net iš to užsidribti.

Catch famous in love later yalll @famousinlovetv

A post shared by BELLA (@bellathorne) on Jun 6, 2017 at 11:34am PDT

Na, išmanyti socialinių tinklų strategijas jei ne būtina, tačiau net labai naudinga šiuolaikinių technologijų laikais, tačiau žmonių, išgarsėjusių socialiniuose tinkluose patirtis byloja - neretai tereikia tik trupučio sėkmės ar atsitiktinumo, jog taptum garsus visame pasaulyje. Gal mokslai čia visai niekuo dėti? Kaip bebūtų, socialinių tinklų maniakės jau turėtų planuoti trejus metus praleisti gyvoje ir šurmuliuojančioje Kinijoje.

Ar tokia studijų programa skamba viliojančiai?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis