Neįtikėtina, jog tai tas pats vaikinas: „Vienas namuose“ pagaliau virto žavuoliu (FOTO)

Kultinio filmo „Vienas namuose“ žvaigždę Macaulay Culkiną daugelis pramogų pasauliu besidominčių žmonių buvo paprasčiausiai „nurašę“. Daugybę metų kovoje su narkotikais, alkoholiu bei cigaretėmis, žaibiškai nukritęs svoris ir, kaip teigiama, dėl pro nosies angą vartojamų narkotikų visiškai sudarkyta bei net kelis kartus operuota nosis.

Kadaise Macaulay buvo laikomas tikru berniukiško grožio etalonu - vaiskios žydros akys, putlios lūpos ir šėlmiška šypsena. Būtent žavinga išvaizda bei valiūkiškas būdas Macaulay padėjo pelnyti pagrindinio aktoriaus rolę garsiajame filme. Visgi bręstant Macaulay išvaizda keitėsi, o žalingas gyvenimo būdas polinkis į alkoholinius gėrimus ir nuolatinis rūkymas žavesio nesuteikė. Galbūt todėl būdamas vos tridešimties jis atrodė bent dešimčia metų vyresnis.

Ir štai kokie pokyčiai! Vienoje Holivudo parduotuvėje apsiperkant papracių užfiksuotas Macaulay atrodė toli gražu ne 36 - erių, priešingai, jaunatviškas stilius garsųjį aktorių nukėlė į laikus, kai šiam buvo vos dvidešimt penkeri. Pagaliau pailsėjęs, atgavęs buvusias kūno formas ir nosį pabalnojęs stilingais akiniais - ar gali patikėti, jog tai tas pats Macaulay, kuris dar visai neseniai buvo perpučiamas vėjo ir pasižymėjo sausa, pernelyg anksti susiraukšlėjusia veido oda?

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Vida Press

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Vida Press

Nors, kaip teigia Macaulay artimi šaltiniai, jis vis dar neatsisako žalingų įpročių, šiuo metu kur kas sveikiau maitinasi ir net sportuoja, mat ilgus metus vienintelis jo sportas buvo šėlsmas vakarėliuose. Regis, Macaulay trokšta susigrąžinti gerą vardą ir įrodyti pasauliui, jog jokios priklausomybės jo nenugalės. Sveikintini pokyčiai, tiek pradedant sveikesne fizine Macaulay išvaizda, tiek ir stiliaus pasirinkimu. Galbūt jau greitai šalia Vienas namuose žvaigždės išvysime žavią damą, kuri pastūmės Macaulay ne tik surimtėti, bet ir sukurti šeimą?

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis