Naujieji „Vampyrų dienoraščiai“: jaunimo serialas, apie kurį kalba visi (FOTO)

Žiūrimiausiam jaunimo serialui „Vampyrų dienoraščiai“ skaičiuojant savo paskutinį gyvavimo sezoną, daugeliui kyla klausimas - kas dabar užims populiariausio serialo poziciją? Laimei, jaunajai auditorijai skirtų serialų kūrėjai neleis nuogąstauti.

Favoritas jau yra - tai sausio mėnesį į pasaulį paleistas mistinis serialas Riverdeilas (Riverdale), kurio pirmoji sezono serijų su nekantrumu laukia paslapčių ištroškę žiūrovai. Serialo komanda - jauni žmonės, visai neseniai pradėję žengti kino keliu, todėl siūlome susipažinti su aktorių būriu!

Pagrindinio serialo veikėjo vaidmenį atliekantis Naujosios Zelandijos aktorius, raudonplaukis K.J. Apa jau spėjo tapti merginų numylėtiniu, greitai pralenksiančiu ir patį Ianą Somerhalderį. Devyniolikmetis vaikinas svajoja apie vaidmenį didžiuosiuose kino ekranuose, o kol kas džiaugasi atradęs puikią kūrybinę komandą ir mėgaujasi kiekviena serialo filmavimo akimirka.

KJ Apa
KJ Apa
Vida Press

Nors daugelis merginų žavisi jo raudonais it ugnis plaukais, gerbėjas tenka nuvilti - tikroji K. J. Apa plaukų spalva yra tamsiai ruda. Tam, jog plaukų atspalvis atitiktų visumą, aktorius ryžtasi net... antakių dažymui! Jie taip pat nėra tokie skaisčiai raudoni. Visa tai - prodiuserių sumanymas, kurie Archio vaidmenį atliekantį vaikiną trokšta padaryti mistiškesnį bei labiau traukiantį akį. Nuvylėme ar kaip tik pradžiuginome?

KJ Apa
KJ Apa
Vida Press

Kitas vienas iš pagrindinių serialo aktorių - dvidešimt ketverių metų Cole Sprouse, seriale atliekantis Jugheado vaidmenį. Šis vaikinas - ne naujokas kino pasaulyje. Jauname amžiuje susipažinęs su kino industrija jis gali pasigirti net penkiais vaidmenimis įvairiose kino juostose. Cole prisipažįsta, jog perskaitęs serialo scenarijų iš karto suprato, jog nori jame vaidinti. Paslaptingos istorijos su siaubo prieskoniu - jo mėgstamiausios.

Cole Sprouse
Cole Sprouse
Vida Press

Cole Sprouse
Cole Sprouse
Vida Press

Žavingųjų merginų būrys - aktoės Lili Reinhart, Madelaine Petsch ir Camila Mendes per trumpą serialo filmavimo laikotarpį jau spėjo patapti geromis draugėmis! Tiesa, merginos giliausių paslapčių viena kitai dar neatveria, vis dėlto nuoširdžiai bendrauja ir nesiliaudamos plepa kavos pertraukėlių metu.

Seriale vaidinančios merginos
Seriale vaidinančios merginos
Vida Press

Devyniolikmetė Lili Reinhart, seriale atliekanti mielosios Betty vaidmenį - vaikščiojantis švelnumo įsikūnijimas. Šviesiaplaukė mergina pripažįsta - jai būtų sunkoka persiorientuoti į blogiukės vaidmenį, mat Lili visą gyvenimą save atmena vaidinant švelnias būtybes. Nuo vaikystės aktorių būrelį lankiusi mergina per serialo atranką net apsiašarojo, kai išgirdo, jog vaidmuo atitenka būtent jai. Jautri, tačiau kartu be galo talentinga mergina!

Lili Reinhart
Lili Reinhart
Vida Press

Jautrumas merginai kiša koją ir kalbant apie sveikatą. Su serialo heroje Betty mergina panaši tuo, jog Lili taip pat yra susidūrusi su psichikos sutrikimais. Paauglystėje mergina gydėsi nuo depresijos, o šiuo metu epizodiškai patiria nerimo priepuolius. Vis dėlto tikras vaistas jos dvasiai - vaidyba.

Lili Reinhart
Lili Reinhart
Vida Press

Rimtosios ir nenuspėjamosios Cheryl vaidmenį atliekanti aktorė Madelaine Petsch tik ekrane rodosi pagiežinga. Realiame gyvenime ji šilta ir draugiška. Mergina pasakoja, jog filmavimo metu privalo įsijausti į būseną, jog visų aplinkui esančių žmonių nekenčia, o išjungus kameras ji tenori... visus apkabinti. Visiška priešingybė savo herojei!

Madelaine Petsch
Madelaine Petsch
Vida Press

Ši aktorė ne kartą dalyvavo grožio konkursuose ir užėmė aukštas vietas. Nenuostabu - ji viena ryškiausių jaunimo aktorių, kuriai žavesio priduoda ir natūralūs (!) raudoni plaukai.

Madelaine Petsch
Madelaine Petsch
Vida Press

Dar viena serialo pažiba - Camila Mendes. Lotynų amerikietė iš pradžių visai nebuvo susidomėjusi jai siūlomu vaidmeniu, tačiau perskaičiusi scenarijų ir sužinojusi, su kokia komanda reikės dirbti, mergina sutiko su pasiūlymu. Tiesa, patirties vaidybos srityje ji turi mažai. Camila prisipažino bijojusi, jog nuolatos klys ir jos, kaip naujokės, klaidos, trukdys jai tinkamai įsijausti į vaidmenį.

Camila Mendes
Camila Mendes
Vida Press

Prodiuserių komanda apie ją atsiliepia tik teigiamai - ji atidi, reaguojanti į pastabas bei sugebanti vienu metu būti ir švelni, ir nuožmi.

Camila Mendes
Camila Mendes
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis