Kur nueiti šį savaitgalį?

Įpusėjęs antras rudens mėnuo tikrai nežada palikti mūsų ramybėje! Daugybė koncertų, vakarėlių ir kitų renginių, kurie nuvis rudeninę depresiją šalin ir įneš džiugių akimirkų į mūsų laisvalaikį.

Visiems besidomintiems skaitmenine ateitimi – nemokamas renginys #SWITCH! Vakar prasidėjęs ir šiandien (penktadienį) dar vykstantis renginys skirtas jaunimui, viešajam sektoriui ir startuolių kūrėjams. Čia bus pristatomos naujausios skaitmeninio verslo tendencijos, vyks diskusijos apie e-produktus, taip pat apie sėkmingų startuolių kūrimą bei generuojamos mintys apie galimus e-verslus. #SWITCH! – tai renginys bendraminčiams, kurie savo ateitį sieja su skaitmeninėmis technologijomis, o šiandieną dega noru kurti, bandyti ir semtis patirties iš žymiausių šios srities atstovų. Tad, jeigu turi noro kurti skaitmeninę ateitį – apsilankyk Litexpo rūmuose ir pasisemk įkvėpimo!

Šį penktadienį dainuos visų shopoholikių širdys - į Vilniaus senamiesčio gatveles ir skverus su viesulu sugrįš „Shopping Night Out” ! Miesto stiliaus medžiotojų lauks išskirtinės nuolaidos ir pramoginė programa. Mažųjų „butikų" pasiūlymuose – žinomų dizainerių kūriniai pagardinti stilingais saldumynais ir taurėmis putojančių gėrimų. „Shopping Night Out“ proga Vilniaus senamiestyje atsidarys visiškai šviežutėliai stiliaus kampeliai ir parduotuvės. Lankytojų lauks ne tik nuolaidos, profesionalių stilistų patarimai, jaunųjų dizainerių ir žinomiausių Lietuvos kūrėjų išskirtiniai darbai, bet ir įspūdinga programa su gera muzika, nuotaika ir staigmenomis. Jūs tiesiog negalite to praleisti – juk taip norisi, jeigu ne pasikeisti rudeninį kailiuką, tai bent jau akis paganyti į madingus ir žavingus dalykėlius!

Penktadienį Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje vyks dar vienas labai visiems rūpimą temą rutuliojantis renginys - praktinis užsiėmimas “Svajonę paversk tikrove”. Šis užsiėmimas skirtas sąmoningiems svajotojams, norintiems išsigryninti savo svajonę ir ją įgyvendinti sau pačiu harmoningiausiu būdu ir tinkamiausiu laiku. Juk visi turime svajonę, kuri kažkodėl dar vis neišsipildo. Būtent šiame renginyje mes dirbsime su ta svajone, su jos teisingu ir harmoningu suformulavimu, surašymu, išsigryninimu, apsigynimui prieš patį save ir asmeninio maginio ritualo, skirto svajonės paleidimui pildytis, sugalvojimu bei įgyvendinimu. Tad kodėl gi nepamėginus šio, gal kiek nekasdieniško, būdo svajonėms įgyvendinti? Juk viskas priklauso tik nuo mūsų pačių!

Šeštadienį pakurstikime vidinę ugnelę ir pamiklinkime kojas – Jūsų dėmesiui – “Enhance Your Swing with Alice Mei and Arnas”. Laiko patikrinti šokio perliukai ir svinguojanti džiazo muzika – lindyhopas - nuvis visas rudens darganas! Į Vilnių atvykstanti žavioji Alice Mei, pasaulinio garso šokėja iš Prancūzijos, laimėjusi jau nebesuskaičiuojamą kiekį šokių konkursų bei Lindyhop.lt klubo mokytojas Arnas pamokys daug puikių šokio judesiukų ir supažindins su skirtingais šio šokio lygiais. Tai puiki proga pamatyti, kaip šoka tikri lindyhop profesionalai bei patiems išbandyti šį smagų ir užvedantį šokį!

Studio 9 šeštadienį rengia “Miracles Night” vakarėlį. Jau iš pavadinimo galima spręsti, jog tai bus kažkas stebuklingo. Interaktyvios instaliacijos bei garsą ir vaizdą jungiantis audiovizualinis tandemas startuos nuo 16 valandos. Taigi, daug muzikos ir daug vaizdų, dar pridėkime gera kompaniją ir jaukią aplinką, ir gausis fantastiškas šeštadienis. Tik suspėkite apsilankyti ir išvysti tikrus stebuklus!

Daug garso, daug šviesų ir dar daugiau paslapčių šį šeštadienį taip pat žada Pabo Latino. Scenoje - Vaidas Baumila ir nepamirštami hitai! Tai – paskutinė šiais metais fiesta lauke, kur šokantiems į delnus krenta žvaigždės ir spindi laukinė mėnesiena. Pabo Latino kiemelyje bus karšta, o geros nuotaikos vitaminų sukaupsime visai žiemai. Tad, jeigu dar nežinai, kur pamesti rudenišką depresiją, užsuk - saldžių karamelinių melodijų ir užvedančių ritmų užteks visiems!

Daugiau renginių pasiūlymų rasite pramogų ir renginių portale Kur.lt. Naudokitės proga kiekvieną dieną praleisti prasmingai, atrasti naujas miesto erdves, savo ausis pamaloninti muzikiniais pasirodymais, o akis – naujausiais ir laiko patikrintais spektakliais. Kur.lt – už Tavo pramogas - Tavo mieste!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis