Keisti merginų įpročiai, kuriuos vaikinai dievina

Mes visos esame šiek tiek keistuolės: per garsiai juokiamės, pasakodamos mojuojame rankomis, kai niekas negirdi repuojame, sąsiuvinio puslapių šonuose paišome saulytes, daug svajojame, fantazuojame ir mėgstame žiūrėti romantines dramas, per kurias kaskart verkiame. Deja, tas keistas savybes stengiamės paslėpti po „kietumo“ kiautu, juk, jei nebūsim šaunios, niekada neturėsim draugų, ir, žinoma, vaikino. Bet ar tikrai?

Savo keistų savybių ir įpročių nereikėtų gėdytis, kur kas geriau jomis didžiuotis. Juk tie keisti įpročiai paverčia mus unikaliomis bei išskirtinėmis, tiesiog vienintelėmis tokiomis. O geriausia žinia ta, kad daugelis jų, iš tikrųjų yra faini,o vaikinai juos dievina. Tik įdomu, ką būtent?

Kai dainuojam arba niūniuojam važiuodamos mašinoje, arba klausydamos ausinuko, ir nežinom, jog jis klausosi, todėl esam labai įsijautusios ir viską atliekam tiesiog iš širdies! Arba, kai šokam taip, tarsi niekas nemato. Vaikinams visuomet smagu pamatyti „tikrąjį“ mūsų veidą, o jei jis pasireiškia pašėlusiais šokio judesiais ir smagiomis dainomis (net, jei ir nepataikom į ritmą) – tik dar linksmiau, juk tada atrodom žemiškos ir savos.

Šoka
Šoka
Fotolia

Kai pažadiname savyje vaiką. Nėra nieko keisčiau ir mieliau už merginą, sugalvojusią pašokinėti per balas ar nusprendusią įsilipti į aukščiausią medį, tik tam, jog įrodytų, kad gali. Juk tai reiškia, kad tokia mergina yra drąsi, patrakusi ir linksma, o linksmos merginos visą gyvenimą traukė ir trauks vaikinus, nes tokios merginos reiškia viena - nuotykius.

Kai savo kambarį puošiam taip, jog jis atspindi mūsų asmenybę. Vaikinams patinka vaikščioti po merginos kambarį ir rasti detales, atspindinčias jos charakterį. Gal tai išskirtinis plakatas, o galbūt milijonas siuvinėtų pagalvėlių? Koks skirtumas, tai atspindi tave ir tai yra miela.

Kai nemokėdamos žaisti kompiuterinių žaidimų, vis tiek juos žaidžiam. Vaikinai yra dideli vaikai, ir nesvarbu, jiems 16 ar 26-eri, daugeliui vis tiek patinka žaisti kompiuterinius žaidimus, o, jei tai reiškia laiką su brangia mergina, užkandžius ir daugybę juoko, jie visada už. Tai, kad visai nemokam žaisti, tik mažytis niuansas, kurį galima lengvai ištaisyti – dviguba nauda, mokydamas žaidimo taisykles vaikinas jausis ypač svarbus, tikras žinovas!

Žaidžia kompiuterinius žaidimus
Žaidžia kompiuterinius žaidimus
Fotolia

Kai bijome. Oi ne, vaikinai tikrai nenori, jog nuolat jaustumėmės išsigandusios ar nelaimingos, bet jeigu vakare žiūrite filmą, o koridoriuje kas nors sukrebžda, jis gali tapti herojumi ir eiti patikrinti, kas ten. Nesvarbu, jog kitame kambaryje turbūt sukrebždėjo katinas, svarbu, kad atsirado priežastis jam pasirodyti drąsiu, taip, kad bijokim į sveikatą.

Kai siunčiam oro bučkius. Ar tikrai reikia aiškinti, kodėl tai miela?

Oro bučinys
Oro bučinys
Fotolia

Kai vieną akimirką galim būti droviomis, o kitą - visiškai savimi pasitikinčiomis, tikslo siekiančiomis merginomis. Jis nežino, ką rytojus jam atneš, jis nenumano, kokia jo mergina bus ryt, o, tai stebina ir intriguoja. Jiems tai yra keista ir tuo pat metu labai žavu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis