Ką mėgstamiausia pamoka atskleidžia apie tave

Mokykla beveik kaip antri namai. Čia praleidi nemažą savo gyvenimo dalį – pamokos, būreliai ir įvairūs renginiai įtraukia į dvylika metų besisukantį ratą. Bet čia gali sužinoti ne tik kaip surasti x ar ką parašė Maironis, būdama atidžia gali sužinoti daug dalykų ir apie save. Net tavo mėgstamiausia pamoka gali išduoti daug įdomių dalykų.

LIETUVIŲ KALBA
Jei tavo mėgstamiausia pamoka yra lietuvių, tu esi individualistė ir svajotoja, mėgstanti gyventi savo susikurtame pasaulyje ir pasakoti aplinkiniams istorijas. Tos istorijos gali būti tikros arba ne – svarbiausia, kad žmonės klausytųsi jų degančiomis akimis.

UŽSIENIO KALBOS
Tu esi laisva siela, beprotiškai mėgstanti keliauti. Ir visai nesvarbu, ar kelionė apsiribos trumpute išvyka į Palangą prie jūros, ar plėsi horizontus ir pakelsi sparnus į kitą šalį. Tau labai patinka susipažinti su naujais žmonėmis, su jais kalbėti ir sužinoti dar niekada negirdėtų istorijų, todėl tau nebaisu išeiti į miestą vienai ar įsilieti į menkai pažįstamą kompaniją, nes tau pasaulis yra gražus ir draugiškas.

MATEMATIKA
Matematikės - racionalaus bei logiško proto merginos, mėgstančios spręsti problemas, kryžiažodžius, o maloniausia joms atrasti tą erzinantį X. Jei tavo mėgstamiausia pamoka yra matematika, vadinasi, tu nori, jog kiekviena gyvenimo situacija turėtų sprendimą. Taip pat tu nevengi įrodinėti, jog aplinkiniai yra neteisūs ir esi labai gabi tiksliukė matematikos pamokose gelbstinti nieko nesuprantančius draugus.

Fotolia nuotr.

ISTORIJA
Jei tavo mėgstamiausia pamoka istorija, vadinasi tu esi kantri ir užsispyrusi. Šios savybės yra būtinos, jei nori perskaityti tuos ilgus tekstus, apie kitus žmones, kitus laikus, papročius ir tradicijas. Dar daugiau, visą tai reikia įsiminti ir nesumaišyti faktų, tad tavo atmintis tiesiog fenomenali, todėl daugelis draugų tau pavydi ir nuolat kėsinasi nusirašyti namų darbus.

EKONOMIKA
Tu analitiško proto ir domiesi politika bei akcijomis. Tavęs negąsdina grupinis darbas su bendraklasiais, atvirkščiai, tu imi valdžią į savo rankas, tinkamai paskirstai užduotis ir veiki kaip tikra profesionalė. Ugdyk ir toliau šias savybes ir pasieksi neregėtų aukštumų.

KŪNO KULTŪRA
Akivaizdu, tu esi sportiška. Ar pamokų metų, ar po jų, tau svarbi aktyvi fizinė veikla, nes taip tu atsigauni po ilgų ir kartais nuobodokų matematikos pamokų. Tu turi lyderės savybių, nes žaidžiant krepšinį ar tinklinį visuomet būni komandos kapitone, taip pat tu labai konkurencinga, o ši savybė vyrauja visur - aikštelėje, pamokose ar asmeniniame gyvenime. Žinoma, siekti aukštumų yra gerai, tik nepamiršk, jog negali viską visada atlikti tobulai ir mokykis susitaikyti su nesėkmėmis.

DAILĖ
Tu esi jautri, meniškos sielos mergina ir visur įžvelgi grožį. Unikalus žvilgsnis į pasaulį ir tave pačią daro unikalia bei išskirtine. Tu esi intravertė ir į savo pasaulį įsileidi tik tikrai to vertus žmones.

Fotolia nuotr.

CHEMIJA arba FIZIKA
Jeigu tau patinka chemija arba fizika, tuomet tu daug dėmesio skiri detalėms ir esi tikrų tikriausia problemų sprendėja. Gali būti, kad ateityje svajoji tapti medike arba norėtum dirbti laboratorijoje, nes tavo didžiausias tikslas - rasti atsakymus į visus klausimus.

BIOLOGIJA
Tu myli absoliučiai visą gyvūniją, pradedant nuo šuniuko, baigiant retu augalėliu, augančiu ežero dugne. Esi geraširdė, tačiau šaltų nervų ir neleidi žmonėms žaisti žaidimų su tavo jausmais. Patiri daug streso, puikiai supranti iš ko yra sudaryti žmonės, kaip su jais bendrauti ir elgtis, tačiau savęs kartais nesupranti. Esi labai atsakinga bei rimta ir tikėtina, jog ateityje tapsi gydytoja arba pasirinksi kokią nors kitą „kietą“ specialybę.

GEOGRAFIJA
Jei tau labai patinka geografija, turbūt tu mėgsti keliauti ir pažinti pasaulį. Tikėtina, kad esi už ekologišką gyvenimą ir truputį smerki visus tuos nerūšiuojančius, šiukšlinančius žmones.

PSICHOLOGIJA
Psichologijos fanės yra puikios klausytojos ir nuostabios draugės. Jei tau patinka būtent ši sritis ir pamoka, tu esi ganėtinai intuityvi ir tau nepatinka su žmonėmis kalbėti apie nieką. Tu mėgsti gilius ir įdomius pokalbius, kurie truputį gąsdina ir tuo pat metu traukia.

MUZIKA
Jei tau nuoširdžiai patinka muziko pamokos, tikėtina, jog tu jau moki groti kokiu nors instrumentu ir visai nusimanai šiame reikale, arba atvirkščiai – labai norėtum įgyti muzikinių žinių. Bet kokiu atveju, tu esi jautrios sielos ir geraširdė, aplink save matanti daug grožio. Gyvenime nori jausti harmoniją, todėl nesiblaškai ir gyveni taip, kaip tau atrodo teisinga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis